Mineralna farba za kosu FarmaVita - 10.102

784,00 RSD

Prosečna ocena: 5

Na stanju

Šifra: 89127


Inspirisana bojama stena i pleminitih metala, mineralna farba za kosu 10.102 se može koristiti i kao dugotrajna boja za kosu i kao preliv, u zavisnosti od nijanse.


Brend: FarmaVita Mineral Shadow
Boja: Platinasta pepeljasto biserno plava
Osnovna boja: Ekstra svetlo plava (10)
Podton: Pepeljasti biserni
Nijansa: Mineralna nijansa
Šifra boje: 10.102
Tip farbe: Trajna farba
Procenat amonijaka: Sa amonijakom
Pakovanje: 100 ml


Detaljni opis proizvoda:


FarmaVita Mineral Shadow platinasta pepeljasto biserno plava (10.102) farba za kosu sadrži izuzetno nizak procenat amonijaka. Ova mineralna farba za kosu obogaćena je uljem brazilskog oraha, te čini kosu jakom, sjajnom i lakom za češljanje i feniranje. Njena specijalna formulacija protiv iritacije stvara zaštitni film oko dlake i kože glave tokom nanošenja boje.

Sve FarmaVita mineralne farbe za kosu imaju uravnoteženu formulu koja omogućava interakciju između hidrirajućih oligopeptida i visokokvalitetnih pigmenata. Njihovo uzajamno dejstvo omogućava dubinsko prodiranje specijalnih molekula u korteks dlake, pružajući kosi dugotrajnu hidriranost i lakše stilizovanje.

Uz to, obogaćena baza ove farbe sa pepeljastim bisernim u celosti upija i eliminiše miris amonijaka, te kosa ima prijatan miris tokom i nakon farbanja.

Upotreba:


U zavisnosti od potrebe, FarmaVita platinastu pepeljatso biserno plavu mineralnu farbu za kosu (10.102), mešati sa Life Cream hidrogenom od:

Za toniranje koristiti Tone on Tone Life Cream hidrogen za kosu.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top