FarmaVita farbe za kosu obuhvataju 6 linija proizvoda - Life Color, Mineral, Suprema Color, EVE Experience i B Life.
Sve linije bazirane su na uravnoteženoj formuli, tako da kosi pružaju dugotrajan sjaj, garantuju postojanost boje i ne ispiraju se. Kvalitetni pigmetni u njihovom sastavu kosi daju briljinantno blistavu i bogatu boju, a baza ovih farbi je obogaćena posebnim sastojcima koji apsorbuju i eliminišu miris amonijaka. Uz to odlično pokrivaju sede i namenjene su za višetonsko farbanje.
Life Color Plus su trajne farbe sa niskim sadržajem amonijaka koje kosi obezbeđuju negu i obnovu glavnih elemenata u njenoj strukturi - vode, protedina i lipida. Obogaćene su uljem brazilskog oraha, te kosi pružaju dodatnu negu tokom i nakon farbanja. Life Color Mineral su, kao što im i sam naziv kaže, mineralne farbe za kosu. Inspirisane su bojama stena i plemenitih metala, i kao takve mogu da se koriste kao dugotrajne boje i kao prelivi, u zavisnosti od nijanse.
Bogate visokokvalitetnim pigmentima i čudesnim kompleksom tri vrste ulja (argan, avokado, makadamija), Suprema Color farbe pružaju neograničene mogućnosti prilikom farbanja. Njihova nova i inovativna voćna mirisna nota odiše svežinom proleća, te je farbanje prijatnije i za frizera i za klijenta.
Najnovija generacija trajnih, ekološki orijentisanih boja za kosu - EVE Experience, savršena je za osetljivi skalp zahvaljujući svojoj nežnoj strukturi. Ove boje su kreirane tako da pružaju postojaniju boju i do 75%, kao i izraženiji intenzitet do 23%. Razvijene su na bazi biljnog keratina bogatog aminokiselinama, pa imaju izraženiji afinitet ka keratinu kose i na taj način povećavaju njen sjaj i mekoću.
B Life su kremaste profesionalne farbe za kosu bez amonijaka. Zahvaljujući sastojcima koji zadovoljavaju najviše standarde u okviru porodice bezamonijačnih farbi, ova FarmaVitina linija proizvoda pruža kosi potpuno prirodnu boju. S obzirom na to da su bogate arganovim uljem, B Life farbe sprečavaju alergije, peckanje i svrab, omekšavajući, revitalizujući i hidrirajući dlaku.
Osim permanentnih, u našoj ponudi možete pronaći i Directions polutrajne boje za kosu. Dostupne u preko 20 nijansi, ove boje se koriste za stvaranje intenzivnih, izuzetno jarkih i ekscentričnih boja koje se ne mogu postići običnim farbama za kosu. S obzirom da se mogu kombinovati međusobno, ove polutrajne farbe možete koristiti u svakoj prilici.