FarmaVita - Farbe u italijanskom stilu

Italijanske farbe FarmaVita obuhvataju pet linija boja za kosu - B Life, EVE Experience, Life Color Plus, Mineral Shadows i Suprema Color farbe za kosu.
B Life su kremaste farbe za kosu bez amonijaka. Zahvaljujući sastojcima koji zadovoljavaju najviše standarde u okviru porodice bezamonijačnih farbi, ova FarmaVita linija farbi pruža kosi potpuno prirodnu boju. EVE Experience, Life Color Plus i Mineral Shadow (mineralne) farbe sadrže izuzetno nizak procenat amonijaka - od svega 1% i kosi obezbeđuju negu i obnovu glavnih elemenata njene strukture - vode, proteina i lipida. Specijalne Suprema Color boje pružaju neograničene mogućnosti prilikom farbanja. Izuzetno su prijatnog mirisa, te će farbanje biti prijatnije i za frizera i za klijenta. Uz to, sve FarmaVita farbe imaju odgovarajući blanš i hidrogen.

Izaberite savršenu nijansu

Profesionalne trajne farbe iz našeg asortimana su prilagođene za sve tipove kose, ne izazivaju alergije i dostupne su u svim osnovnim bojama - crnoj i braon, kao i u smeđim i plavim nijansama.
Uz to, u našem katalogu možete pronaći i različite nijanse ovih farbi, od toplih prirodnih i modernih pepeljastih, preko bajkovitih zlatnih i bakarnih, pa sve do atraktivnih mahagoni, crvenih i ljubičastih nijansi. Plave nijanse su, kao i svuda, najzastupljenije, pa stoga u našem katalogu boja možete izabrati pepeljaste, platinaste, biserne, kao i mnoge druge nijanse plavih farbi za kosu.
Izuzetnog kvaliteta i postojanosti, mnoge nijanse su među najomiljenijim i najtraženijim u svetu. Bilo da želite da osvežite ili u potpunosti promenite boju, sa FarmaVita farbama ćete svakog oboriti s nogu!

Directions - Polutrajne farbe neograničenih mogućnosti

Osim trajnih, na raspolaganju su vam i Directions polutrajne farbe za kosu. Ovih 20 "ludih" boja se koristi za dobijanje nijansi koje se ne mogu dobiti trajnim bojama za kosu, bilo da je u pitanju cela površina kose ili samo pramenovi. Održavaju boju od dve do šest nedelja i njihovo testiranje nije vršeno nad životinjama.