Framar četke će ispuniti sva vaša očekivanja!
Bez napora i čupanja če raščešljati svaki čvor. Fantastične su za sve tipove kose (uključujući i trese, ekstenzije, nadodgarnju i perike), bez obzira da li se koriste za češljanje suve ili mokre kose.
Više linija za više mogućnosti - Comair četke za kosu.
Purple-Pink su profesionalne četke za kosu sa jonizovanom najlonskom dlakom i keramičkim telom koje propušta vazduh. Ova četka zadržava savršenu radnu temperaturu za stilizovanje farbane kose.
Metalno, brzo zagrevajuće telo Black Touch četki koje se brzo zagreva, obezbeđuje optimalnu raspodelu toplote smanjujući vreme feniranja. Najlonske dlake čine kosu svilenom i mekom, bez naelektrisanja.
Inovatinna keramička presvlaka Ceramic Concave Antistatic četki pruža savršeno stilizovanje kose, zahvaljujući njenoj adaptaciji obliku glave i antistatičkim najlonskim čekinjama za sjajnu i svilenkastu kosu. Tajna njenog uspeha je činjenica da se dlaka skuplja na sedišnjem delu četke tokom feniranja.
Jedinstvena kombinacija prirodne dlake sa metalnim telom koje dugo drži temperaturu čini Comair Quick Styler četke savršene za postizanje visokog sjaja i dugotrajne frizure.
Comair Bamboo Line razlikuje se od ostalih četki zato što su gotovo svi delovi napravljeni od prirodnih materijala. Kombinacija bambusa i dlake divljeg vepra pružiće vašoj kosu potrebnu nežnost i sjaj. Telo četke napravljeno je od bambusa koji je jako otporam materijal, a pri tome izuzetno lagan u ruci. 100% prirodna dlaka divljeg vepra pruža visok sjaj, smanjuje pojavu statičkog elektriceta i daje kosi potreban volumen.
Četka za feniranje od prirodnog drveta i pirodne veprove dlake. Jedinstvena ergonomska drška sa gumenom oblogom sprečava klizanj. Comair PINS četke za feniranje zahvaljujući nastaku u vidu iglice, lako razdvaja kosu, i ubrzava samo feniranje.