Oblikovanje kose nikada nije bilo lakše uz pomoć FarmaVita HD Create i HD Complete preparata za stilizovanje. Bez obzira da li imate kratku, srednju ili, pak, dugu kosu, uz pomoć ovih proizvoda moći ćete da kreirate frizuru po vašem ukusu.
Ovi višenamenski i vitaminski preparati učiniće da vaša kosa ne samo izgleda bolje, već i da bude zdravija, sjajnija i jača. HD Create linija obuhvata fluid za oblikovanje kovrdža, morski sprej za kosu, kreme i pene za ispravljanje i volumen, a tu su i kristalne kapi koje će vašoj kosi dati neverovatan sjaj. HD Complete linija se sastoji od gelova i lakova koji pružaju neverovatnu čvrstinu kosi prilikom stilizovanja, kao i sprej za zaštitu vaše kose.
Osim preparata za stilizovanje, naš asortiman obuhvata i Leave-in tretmane koji će ulepšati i zaštiti vašu kosu. Kvalitetna nega kose se ne može zamisliti bez Leave-in tretmana s obzirom na to da ovaj tip preparata pruža veliki broj benefita vašoj kosi.
Za prelepe lokne tu je Sol do Rio sprej sa kokosom koji, takođe, štiti od UV zraka i savršen je u toku letnjeg perioda. U slučaju da je vaša kosa "neposlušna", Acai mleko za negu kose biće vaš prijatelj, jer obnavlja kosu, hidrira je i daje joj blistavost.
Cadiveu Plastica dos Fios i FarmaVita K Liss su vitaminski proizvodi predviđeni za tretmane kose sa keratinom, dok FarmaVita Onely 10 u 1 sprej i Cadiveu Hair Remedy 15 u 1 serum pružaju vašoj kosi ogroman broj benefita - regeneraciju, čvrstoću, izuzetan sjaj, volumen, predivan miris, vitaminski "boost".