EVE Experience, Suprema Color i Omniplex blanševi dostupni su u plavoj boji i savršeni su za neutralisanje žutih tonova, narandžastu, žutu i svetlo smeđu kosu. S druge strane Life Cream je beli blanš, savršen za tamnu boju kose.
EVE Experience plavi blanš za kosu ima izuzetnu moć posvetljivanja do čak 9 tonova. Specijalna tekstura ovog blanša sa većom gustinom omogućava njegovu lakšu primenu kod svih tehnika posvetljivanja kose, a njegovo vreme delovanja je 20%. brže. Obogaćen je biljnim keratinom I sadrži manji procenat amonijaka, čime pruža maksimalnu zaštitu kose. Takođe, ne dovodi do stvarnja Yellow efekta, pa je savršen za dobijanje prelepih plavih nijansi.
Snažan, brzo delujući Suprema Color plavi blanš posvetljuje kosu do 8 tonova, istovremeno je negujući zahvaljujući pirnčanom skrobu koji hrani dlaku.
Baziran na PLEX tehnologiji, Omniplex plavi blanš za kosu, istovremeno štiti i oblaže strukturu dlake. Advekatan je za sve vrste blajhanja, izvlačenja pramenova, balajaža i svih drugih tehnika, jer se može koristiti za posvetljivanje i do 7 tonova.
Life Cream blanš u mikrogranulama za kosu dostupan je u plavoj i beloj boji. Ne sadrži prašinu i posvetljuje do 6 tonova.
Za zaštitu skalpa prilikom tretmana preporučujemo Omniplex serum. Zahvaljujući bogatoj formuli koja sadrži ekstrakte aloa vere i nevena, efikasno sprečava iritaciju kože glave tokom farbanja ili izbeljivanja kose.