FarmaVita maske za kosu obuhvataju Amethyste liniju razvijenu za, pre svega, negu farbane kose. U okviru ove linije možete pronaći maske za bakarne, crvene, plave i smeđe tonove.
Silver maska za kosu se koristi za veoma svetlo plave tonove, a ujedno posvetljava zlatne tonove na plavoj kosi. Za bakarne i tople crvene tonove preporučujemo Amethyste Copper masku, dok bi za svetle i tamne crvene tonove trebalo koristiti Red masku. U slučaju da je vaša kosa smeđa, Amethyste Brunette je savršena maska za vas. Za sprečavanje ispiranja boje i dodatnu hidrataciju, Amethyste Color je lider u tom pogledu.
Osim za farbanu kosu, u našem FarmaVita asortimanu možete pronaći i piling masku koja se koristi pre šamponiranja kose. Maska je savršena s obzirom na to da uz pomoć specijalnih čestica vrši piling glave, uklanjajući perutavu kožu, kao i višak sebuma.
Cadiveu maske za kosu obuhvataju već naveliko poznate brendove - Sol do Rio (protein koji obnavlja izrazito oštećenu kosu), Plastica de Argila (maska za kosu sa glinom koja pruža dlaci maksimalnu negu i ishranu), Hair Remedy (maska koja oporavlja korteks dlake), Blonde (rekonstruktivna maska koja oporavlja dlaku celom dužinom), Acai (maska sa istoimenim uljem koja produžava dejstvo ispravljene kose i smiruje neposlušnu kosu).