Maske za sve tipove kose

Kovrdžava kosa je prirodno suvlja u odnosu na druge tipove kose, posebno na krajevima, pa je zbog toga potrebno koristiti hidrantnu masku za kosu. Ova maska ne samo da će hidrirati kosu, već će je učiniti mekom i omogućiće zadržavanje njene definicije. S druge strane, ravna kosa izgleda najlepše kada je mekana, sjajna i bez masnoće, te je duboko kondicionirajuća maska najbolje rešenje za ovaj tip kose jer održava pramenove glatkim i ravnim.
Ukoliko imate gustu kosu, to znači da imate zdrave i uhranjene pramenove. Jedini problem na koji možete naići je poveća zamršenost, pa je najbolje koristiti masku koja će vašoj kosi omogućiti lakše raščešljavanje.

Maske za suvu, oštećenu i masnu kosu

Ukoliko se vaša kosa često lomi, to znači da imate problema sa suvim i oštećenim dlakama jer ne upijaju dovoljno vode. U tom slučaju vam je potrebna duboko hidrirajuća maska za kosu koja će popuniti praznine u njenoj strukturi i vratiti joj glatkoću i sjaj.
Masna kosa je rezultat prekomernog lučenja ulja u predelu skalpa i stoga bi trebalo usmeriti tretman ka njemu, pre nego ka pramenovima. Maska za masnu kosu pruža uravnotežujući tretman, a ujedno ne zatvara pore i ne otežava kosu.

Maske za farbanu kosu

Nova boja kose je najbolji način da predstavimo naš novi izgled, a kako bi ona bila postojana, neophodno ju je zaštititi. Kako biste učinili da vaša boja kose traje duže, veoma je važno koristiti masku za kosu koja štiti boju, a istovremeno je hidrira. Uz to, ove maske pružaju stabilnost boji čak i kada je izložena sunčevoj svetlosti. U našem asortimanu možete pronaći maske za farbanu kosu, i to za srebrne tonove, svetlo plave, bakarne, crvene i smeđe nijanse, ali i univerzalnu masku za farbanu kosu nezavisno od njene boje.