O nama UltraGroup

O NAMA


LEPOTA NIJE SAMO PRIRODNO STANJE, TO JE I NAŠA STRAST... VEĆ VIŠE OD DVADESET GODINA

Dobro došli u UltraGroup,

mesto na kojem ćete pronaći najbolju i najmoderniju svetsku kozmetiku.

Od proizvoda iz Amerike i Kanade, preko egzotičnog Brazila, pa sve do moćnog trija u Evropi - Holandije, Italije i Nemačke.

Bilo da ste vlasnik frizerskog ili kozmetičkog salona, ili pak želite da se samostalno sređujete kod kuće, kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno da uvek izgledate lepo i moderno.

Ali i nasmejano, jer vaše zadovoljstvo je naš uspeh.


Naše putovanje je počelo davne 1999. godine, kada smo otvorili lokalni salon za sunčanje. Pošto smo i sami često morali da dopunjujemo opremu i kozmetiku za tadašnji salon, odlučili smo se za promenu. Pet godina kasnije, naši dobavljači su postali naši partneri i salon je pretvoren u prodavnicu solarijuma i kozmetike za sunčanje pod nazivom Ultra Sun.

Kako je vreme prolazilo, vođeni vašim potrebama i željama, proširili smo asortiman preparatima i priborom za kosu, šminkanje, depilaciju, manikir i pedikir, po čemu smo godinama prepoznatljivi na teritoriji čitave Srbije. Rezultat toga je saradnja sa preko dvadeset renomiranih brendova iz sveta kozmetike - Cadiveu, City Color, FarmaVita, GammaPiu, ItalWax, TannyMaxx, ZOYA i mnogi drugi, ali i sa hiljadama vernih klijenata, među kojima možete biti i vi.

UltraGroup je danas sinonim za kvalitetne proizvode za frizerske i kozmetičke salone, kao i za preparate namenjene za kućnu upotrebu. Uvek motivisani da vam izmamimo osmeh na licu, neprekidno tražimo inovativne, nove načine da pružimo najbolje proizvode za vas, jer ste nam vi uvek na prvom mestu.

Slušamo vas i razumemo. Radujemo se novim poznanstvima i jedva čekamo da krenemo da premašujemo vaša očekivanja.

visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top