Šamponi za farbanu kosu

Bilo da imate izbeljenu, crvenu, platinasto plavu, ili neku drugu, avanturističku polutrajnu boju kose, ili pak često farbate kosu, veoma je važno da povedete malo više računa kako bi njena boja trajala duže.
Ne postoji ništa gore kada osvežite kosu nekom novom, prelepom farbom, a onda ona kreće da gubi boju posle svega nekoliko dana. Upravo iz tog razloga su kreirani šamponi koji se koriste isključivo za farbanu kosu. FarmaVita Amethyste šampon za farbanu kosu ne samo da sprečava ispiranje boje, već utiče na jačanje i hidrataciju kose. Najbolje ga je koristiti sa istoimenim farbama za kosu.

Šamponi za kosu tretiranu keratinom

Sigurno ste upoznati sa magijom koju stvara brazilski keratin, ali da bi ta magija opstala, neophodno je koristiti šampone namenjene za kosu tretiranu keratinom. Ovi nežni šamponi bez sulfata, koji sadrže keratin, ne samo da štite kosu nakon tretmana, već i obogaćuju i unapređuju njegove rezultate. U našoj ponudi možete pronaći FarmaVita i Cadiveu šampone sa keratinom.

Šamponi protiv peruti i opadanja kose

Često sušenje ili ispravljanje kose, rigorozno češljanje, čvrsto vezivanje ili češanje, ali i vremenske promene i stres, mogu dovesti do pojave peruti ili opadanja kose. Ukoliko imate neke od ovih problema, neophodno je korišćenje odgovarajućeg šampona koji će te probleme i otkloniti. Šamponi u našoj ponudi, namenjeni za borbu protiv peruti i opadanja, regulisaće nivo pH vrednosti u vašoj kosi, smiriće neposlušne vlasi, pružiće joj dodatnu hidrataciju i pospešiće njen rast.

Ostali šamponi za kosu

Osim za farbanu, kosu tretiranu keratinom, kod nas možete pronaći i šampone za svakodnevnu upotrebu, šampone za dubinsko pranje (koji u potpunosti uklanjaju ostatke preparata posle farbanja, blajhanja ili stilizovanja) i suvo pranje kose (idealni su ukoliko nemate dovoljno vremena da operete i osušite kosu pre izlaska ili važnog sastanka), šampon za regulisanje sebuma, kao i specijalizovani šampon sa arganovim uljem.
Bez obzira na izbor šampona, za najbolji tretman i kompletnu negu kose preporučujemo da ih koristite zajedno sa odgovarajućom maskom ili balzamom iz našeg asortimana.