Rukavice za farbanje neizostavni su deo vašeg salona. Sve vrste rukavica - nitrilne i vinil rukavice bez pudera i lateks sa puderom, dostupne su u veličinama S, M i L.
Svežeg mirisa i izuzetno nežne za kožu, Framar maramice jednostavno i efikasno uklanjaju ostatke farbe sa ruku, vrata ili lica. Ne izazivaju alergijske reakcije i iritacije.
Boce za aplikaciju za mernom skalom služe za lakšu aplikaciju boja za kosu i kiselina za minival. Dostupne su u nekoliko različitih zapremina, od 100 do 240ml.
Digitalne vage služe za precizno merenje svih vaših blanševa, farbi i hidrogena za kosu. Framar vaga je izrađena od elegantnog, sjajnog kaljenog stakla, a njene neklizajuće nogice obezbeđuju savršenu stabilnost. Comair vage imaju staklenu površinu za merenje sa digitalnim prikazom težine. U zavisnosti od vaših potreba, možete izabrati vage maksimalne nosivosti od 3-5kg.
Sa gumenim spiralama, Framar mutilica ne dovodi do oksidacije boje prilikom mešanja farbi i blanševa, dok metalni ključ ne ostavlja otpatke prilikom ceđenja farbi iz tube.