Donna+ prese za kosu zahvaljujući novoj tehnologiji pametnih senzora, regulišu temperaturu 50 puta u sekundi. Keramičke ploče ojačane su dijamantskim prahom koji produžava vek prese i omogućava fantastičan sjaj kose. Specijalne titanijumske ploče ovih presi obrađene su posebnom tehnologijom koja zatvara dlaku posle tretmana i stvara zaštitni sloj oko nje. Modeli ovih presi su Glamor, Smooth i Keratin.
Profesionalne prese sa nano-titanijumskim pločama, GammaPiu Extra Pro, olakšavaju rad na izuzetno gustoj i dugoj kosi. Nano Titano XL i Frise su idealne a volumiziranje kose i čine je maksimalno sjajnom i svilenkastom. LCD i On-Off prese iz ove linije aparata se koristi za keratinske tretmane.
Izuzetno glatka ploča za ravnanje kose i elektronska kontrola temperature Rainbow Antistatic presi, eliminiše naelektrisanje prilikom korišćenja. Dostupne su u plavoj, crnoj, pink i ljubičastoj boji.
Keratin 230°C je veoma lagan aparat za upotrebu, koji vam omogućava da brzo i jednostavno ispravite ili ukovrdžate kosu. Keramičke "Floating Tormalin" ploče stvaraju infracrvene zrake i jone, koji kosu čine mekom, glatkom i sjajnom, a ujedno ne blede njenu boju. S obzirom na to da se veoma brzo zagreva, presa je spremna za upotrebu za 30 sekundi. Dostupna je u crvenoj i crnoj boji.