Maksimalna snaga u vašim rukama!
GammaPiu su efikasni fenovi jednostvanog dizajna. Italijanskog dizajna, proizvedeni su tako da ne klize iz ruke prilikom sušenja ili stilizovanja. Revitalizuju dlaku čineći je sjajnijom i bolje hidriranom.
GammaPiu 600 Pro je kompaktan i snažan fen s italijanskim profesionalnim motorom. Njegova turmalinom obložena rešetka jonizuje vazduh, revitalizuje dlaku i čini kosu sjajnijom. Dostupan je u četiri boje - crnoj, crvenoj, pink i plavoj.
Fen za kosu Relax Power je najjači profesionalni fen sa 100% italijanskim komponentama. Idealan je za keratinske tretmane.
GammaPiu Relax Longlife Iredescent je fen sa novim PHE elektronskim motorom bez četkica. Vek trajanja ovog motora je mnogo duži nego kod tradicionalnih motora u fenovima. Izuzetno tih i lagan, ovaj fen ima rešetku presvučenu nano česticama srebra.
GammaPiu Relax Silent je veoma tih fen koji, zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, smanjuje buku u vašem salonu. Elektromagnetno zračenje ovog fena smanjeno je za 97%.
Kućište L’Italiano fena igrađeno je od materijalan Nylon 6.6, koji je idealan za izradu fenova. Matirani delovi kućišta sprečavaju njegovo klizanje iz ruke prilikom sušenja ili stilizovanja. Usmerivač (najlon i fiberglas) ovog fena, dostupnog u crnoj i žutoj boji, sprečava termička oštećenja kose.
Vrhunske performanse upakovane u ultra lagani dizajn! Zahvaljujući top tehnologiji i italijanskom dizajnu, GammaPiu je proizveo najlakši fen na tržištu - Aria, težak samo 380g. Dostupan u dve boje, pink i crnoj, ovaj fen omogućava kraće vreme sušenja kose. Visoka teperatura lako će ukrotiti i najneposlušniju kosu.