Savršen dodatak za frizerske salone! Figaro za kosu GammaPiu Iron Clip XL, zahvaljujući ekstra dugoj cevi sa lakoćom uvija i izrazito dugu kosu. Antistatik završnica sprečava klizanje kose i daje joj dodatnu glatkoću. Brzo zagrevajuća površina, neklizajuća drška i vrh koji se ne zagreva, učiniće uvijanje kose lakšim i efikasnijim. Ovaj XL figaro je dostupan u dve varijante - 25mm i 32mm.
Nezamenljiv za stvaranje savršenih talasa u kosi, GammaPiu Korner XL, sa svojim jedinstvenim oblikom obrnute kupe, daje jedinstvenu formu lokni sa dodatnim volumenom u kosi. Antistatička "Rainbow" završnica sprečava naelektrisanje kose, dok ergonomska drška ovog aparata sprečava trošenje zgloba tokom rada.
Obrnuto konusni oblik Rainbow Reverse figara za kosu idealan je za dobijanje fantastičnog volumena kose od samog korena. Debljina uvijača (13-25mm) je savršena za kreiranje savršenih prirodnih lokni.
Keramičko-turmalinska tehnologija Conic T&C figara omogućava nežan stajling i stvaranje sjajnih lokni. Ekstremno je lagan u ruci sa svojih 190g.