Stojeći solarijum MegaSun Tower Pure Energy 5.0

Cena na upit

Prosečna ocena: 5

Po porudžbini

Šifra: 1001


Stojeći solarijum, MegaSun Tower Pure Energy 5.0, predstavlja bez presedana najbolju kombinaciju ekskluzivnih karakteristika koje jedan uređaj može da ima.


Brend: MegaSun
Tip proizvoda: Stojeći


Detaljni opis proizvoda:


MegaSun Tower Pure Energy 5.0 trenutno ima najsofisticiraniji sistem kontrole na svetu, kada je reč o stojećim solarijumima. Sa svojom snagom, tehnologijom i dizajnom, predstavlja potpuno različitu dimenziju solarijuma.

Proizveden je na način da omogućava vrhunske rezultate tamnjenja za korisnike, a da u isto vreme redukuje potrošnju električne energije i grejanja za vlasnike solarijuma. Sadrži sve opcije koje biste očekivali od modernog solarijuma, a njegove dimenzije su takve da znatno štede prostor u vašem salonu.

Ergonomska postavka ručki u solarijumu čini stajanje prilikom sunčanja vrlo udobnim i obezbeđuje identično postizanje boje celog tela. Oni koji ujedno žele i dobru figuru mogu koristiti Vibro program za kratko, ali efektivno zatezanje stomaka, nogu i zadnjice.

Nenadmašnog dizajna, sa transparentnim akrilnim delovima, koji osvetljavaju unutrašnjost sa grafičkim ornamentima, kao i sa privlačnim prednjim delom, ovaj solarijum će stvoriti nikada pre viđenu atmosferu u vašem studiju za sunčanje.Karakteristike:

1. Aqua Cool - Osvežavajuća i revitalizujuća vodena para bez kapljica iz dva posebna mlaza.

2. Bluetooth - Jednostavno povežite pametni telefon sa solarijumom putem Bluetootha i slušajte ličnu plej listu dok sunčate.

3. Body Cool - Inovativna i univerzalna ventilacija sa četiri odvojena dovoda vazduha za neverovatan osećaj svežine.

4. Color Motion - Inovativna LED tehnologija koja će vaše klijente preplaviti emocijama. Nudi mogućnost odabira omiljene boje pomoću daljinskog upravljača.

5. Jednostavna kontrola - Jasno strukturirana i intuitivna funkcionalnost koja omogućava jednostavno korišćenje svih ključnih funkcija tokom sesije sunčanja.

6. Mega Voice - Prijatno glasovno vođenje kroz operativne funkcije solarijuma.

7. Vibro Nano - Lak za zglobove, trenira stomak, noge i zadnjicu za samo 10 minuta.

8. Zvučni sistem - Može se ugraditi i integrisati u solarijum za savršeno iskustvo.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top