Solarijum MegaSun 4800 ExtraSun

Cena na upit

Prosečna ocena: 5

Po porudžbini

Šifra: 255


Solarijum MegaSun 4800 ExtraSun pruža intenzivnu svetlost sa izuzetno visokim procentom UVB-a koji dorpinosi povećanom razvoju pigmenta i proizvodnji vitamina D.


Brend: MegaSun
Tip proizvoda: Ležeći


Detaljni opis proizvoda:


Precizna i dosledna specifikacija čine ovaj model savršenim za svakoga, jer MegaSun 4800 pokazuje svoje karakteristike i u detaljima, a ne samo u atraktivnom dizajnu. Ekološki čist i efikasan, ovaj solarijum doprinosi i smanjenju troškova zbog svoje niske potrošnje.

Solarijum je opremljen EVO sistemom, koji sadrži inovativne reflektore u predelu za sunčanje lica za još bolju raspodelu performansi i dvema extraSunlight lampama. U kombinaciji sa najnovijom tehnologijom, pigmentne epruvete postižu savršene i prikladne rezultate sunčanja i snabdevaju telo dovoljnom količinom vitalnog vitamina D. Ovaj solarijum, takođe, sadrži elektronske prigušnice koje smanjuju potrošnju energije ovih epruveta.Karakteristike:

1. Aqua Cool - Osvežavajuća i revitalizujuća vodena para bez kapljica iz dva posebna mlaza.

2. Aroma - Vazduh može poprimiti aromu tokom sunčanja, po želji klijenta.

3. Jednostavna kontrola - Jasno strukturirana i intuitivna funkcionalnost koja omogućava jednostavno korišćenje svih ključnih funkcija tokom sesije sunčanja.

4. Klima - Uređaj visokih performansi koji garantuje prijatan osećaj hlađenja tokom sunčanja.

5. Sistem za lice - Nudi maksimalnu udobnost sunčanja lica i dekoltea.Sadrži čistač lica sa posebno obloženim filter diskovima i staklenim reflektorima.

6. Zvučni sistem - Može se ugraditi i integrisati u solarijum za savršeno iskustvo.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top