Uslovi kupovine

Naša roba i proizvodi su namenjeni isključivo za profesionalnu upotrebu od strane lica koja se bave odgovarajućom delatnošću. Shodno tome se primenjuju i prinudni propisi koji regulišu odnos-prava, obaveze i odgovornosti između trgovca i ovih lica.


Cene proizvoda


Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Ultrasun.rs zadržava pravo da promeni cene koje su vidljive na web adresi www.ultrasun.rs bez prethodnog obaveštavanja. Izuzev specijalnih web akcija sve cene u internet prodavnici iste su kao i u maloprodajnom objektu Ultra Sun na adresi TC Piramida, lok 5, Jurija Gagarina 151-153, Novi Beograd. U slučaju da postoji razlika u cenama između web strane i cene u prodavnici uvek važi cena proizvoda u prodavnici.


Uprkos značajnim naporima da se obezbede ažurni i tačni podaci moguće je da se potkrade neispravna cena. U tom sučaju prodavac će kupcu omogućiti da odustane od kupovine ili mu ponuditi drugo rešenje na obostrano zadovoljstvo.


U cenu nisu uračunati troškovi dostave.


Povraćaj sredstava


U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Ultrasun.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


Back To Top