Sa inovativnim dizajnom i univerzalnim tehničkim karakteristikama, MegaSun solarijumi spadaju u vrhunsku klasu svetskih solarijuma. Ovi solarijumimi biće vaša lična ležaljka za sunčanje. U zavisnosti od vaših potreba, MegaSun solarijume ne samo da možete koristiti za regularno sunčanje, već i zbog zdravstvenih razloga, kao i za bolji izgled tela preko fitnes i velnes opcija.
Ergoline solarijumi predstavljaju kombinaciju vrhunskih karakteristika i UV tehnologije. U okviru Ergoline linije možete pronaći preko 20 različitih proizvoda koji su dostupni i kao ležeći i stojeći solarijumi i kolarijumi. Isto kao i u slučaju MegaSun solarijuma, i Ergoline imaju opcije za fitnes, velnes i poboljšanje i očuvanje zdravlja.
52 lampe visokog intenziteta Tecnosole Style solarijuma nude intenzivnu i prirodnu preplanulost koja je vrlo slična onoj koja se dobija na suncu. Živahan i sofisticiran, tehnološki i pouzdan, K Sun je mnogo više od običnog solarijuma. Destiliran je inovacijama i dizajnom napravljenim u Italiji. Izdašan unutrašnji prostor, 54 lampe visokog intenziteta i moćna ventilacija samo su neke od karakteristika koje X Sun čine neobičnim proizvodom.