MegaSun solarijumi

Sa inovativnim dizajnom i univerzalnim tehničkim karakteristikama, MegaSun solarijumi spadaju u vrhunsku klasu svetskih solarijuma. Ovi solarijumimi biće vaša lična ležaljka za sunčanje. U zavisnosti od vaših potreba, MegaSun solarijume ne samo da možete koristiti za regularno sunčanje, već i zbog zdravstvenih razloga, kao i za bolji izgled tela preko fitnes i velnes opcija.

Ergoline solarijumi

Ergoline solarijumi predstavljaju kombinaciju vrhunskih karakteristika i UV tehnologije. U okviru Ergoline linije možete pronaći preko 20 različitih uređaja koji su dostupni u ležećim i stojećim modelima, ali i u formi kolarijuma. Isto kao i u slučaju MegaSun solarijuma, i Ergoline imaju opcije za fitnes i velnes treninge, kao i za poboljšanje i očuvanje zdravlja.

Tecnosole solarijumi

Tecnosole solarijumi su dostupni u tri modela - Style, K Sun i X Sun. Sa 52 lampe visokog intenziteta, Style solarijum nudi intenzivnu i prirodnu preplanulost koja je vrlo slična onoj koja se dobija na suncu. Živahan, sofisticiran i tehnološki i pouzdan, K Sun model predstavlja mnogo više od običnog solarijuma - destiliran je inovacijama i dizajnom napravljenim u Italiji. Izdašan unutrašnji prostor, 54 lampe visokog intenziteta i moćna ventilacija samo su neke od karakteristika koje X Sun solarijum čine neobičnim proizvodom.