Film vosak za depilaciju Nirvana - Lavanda (1kg)

2.050,00 RSD

Prosečna ocena: 5

Na stanju

Šifra: 34086


ItalWax "Nirvana" film vosak za depilaciju u granulama sa mirisom lavande je najbolje koristiti za depilaciju pazuha, bikini zone, nogu, ruku i leđa.


Brend: ItalWax
Pakovanje: 1000 g


Detaljni opis proizvoda:


Linija brenda: Nirvana

Tip voska: Film vosak za depilaciju u granulama

Miris: LavandaItalWax "Nirvana" predstavlja jedinstvenu SPA liniju film voskova za depilaciju. Savršeno uklanja dlake sa delikatnih regija (pazuh, bikini), a može se koristiti i na većim površinama (ruke, noge, leđa). Nirvana vosak, takođe, lako uklanja i prethodno brijane dlačice.

Sa divnim mirisom lavande, koji se širi po zagrevanju voska, ne samo da će vaši klijenti imati luksuzni tretman depilacije, već i jedinstveno SPA iskustvo.

Upotreba:


Umasirajte ulje pre depilacije na prethodno očišćenu i pripremljenu kožu. Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima ovo ulje pruža negu, smanjuje isušivanje i perutanje kože i uspostavlja njen balans. Senzualna aroma esencijalnih ulja utiče pozitivno na organizam: smanjuje tenziju, stres i ima relaksirajući efekat.

Zagrejte film vosak i nanesite ga preko površine koju ste tretirali uljem pre depilacije. Špatula će lako klizati po površini kože, a vosak će se sa lakoćom vezati i za najkraće i najotpornije dlake. Vosak koji se nanosi preko ulja, pojačava njegovo neujuće i lekovito dejstvo. Kombinacija aroma esencijalnih ulja stimuliše potpunu relaksaciju.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top