Mikroring za nadogradnju kose

Zbog svoje izuzetno male veličine, mikroring se gotovo ne mogu otkriti kada se jednom stave na kosu, a s obzirom na njihov materijal, mogu se bez oštećenja veoma lako skinuti ili premestiti. Postoji razlog zbog kojeg su ove ekstenzije jedan od najpopularnijih izobra za nadogradnju kose, a to je zato što pružaju izuzetnu sigurnost i udobnost prilikom njihovog nošenja.
Uz to, oni su jedni od najdugotrajnijih metoda za nadogradnju kose, ukoliko se pravilno održavaju. Mikroring mogu stajati na kosi od 3 do 4 meseca, u zavisnosti od vašeg načina života. Odlični su za dodavanje volumena, ali nisu pogodni za none koji žele da dodaju ekstenzije na proređenu ili tanku kosu. Za takve situacije su predviđene klipse.

Klipse za nadogradnju kose

Klipse za kosu sa važan su deo arsenala proizvoda bilo kog stiliste (i police za kozmetiku bilo kog ljubitelja lepote). Udobne su, prikladne, lake za oblikovanje i negu, i postaju sve više populare među modernim damama. Klipse na prvi pogled deluju jednostavno, ali pružaju mnogo više nego što vam se na prvi pogled čini.
Ove ekstenzije su idealne za ljubitelje promena, dame s tankom kosom i klijente koji razmišljaju o profesionalnoj metodi nadogradnje, ali pre svega žele da isprobaju ekstenzije po prvi put. Ukoliko idete u teretanu, bavite se plesom, ili nekom drugom aktivnošću, klipse su savršena metoda za vas! Stavljaju se za svega nekoliko minuta, a skidaju se još brže, tako da su pogodne i za profesionalnu i kućnu upotrebu. Pošto su izrađene od silikona, ne čupaju kosu i ne oštečuju je, i mogu se stavljati i skidati više puta u toku dana.