Stojeći solarijum Tecnosole K Sun

Cena na upit

Prosečna ocena: 5

Nema na stanju

Šifra: 267


Sofisticirani i tehnološki pouzdani, Tecnosole K Sun modeli solarijuma su mnogo više od toga, jer su obogaćeni inovacijama i modernim italijanskim dizajnom.


Brend: Tecnosole
Tip proizvoda: Stojeći


Detaljni opis proizvoda:


Tecnosole K Sun solarijum je dostupan u tri verzije - Beauty, Diamond i Exclusive. Sva tri modela ovog solarijuma predstavljaju rezultat savršene kombinacije najnovije tehnologije i elegantnog italijanskog dizajna.

Sve verzije ovog solarijuma sadrže lampe od 2 metra (tako da svaka osoba može da se sunča u njima), posebnu ventilaciju u odeljku za sunčanje, koja efikasno sprečava preteranu vrućinu i zvučni sistem sa Bluetoothom i radiom. Posebna pogodnost ovih solarijuma je odsustvo tzv. “mrtve tačke” sunčanja, tako da su tokom tretmana svi delovi tela osunčani.

Diamond i Exclusive modeli sadrže prekidač za uključivanje lampi i multicolor LED svetla na vratima. Exclusive model, takođe, sadrži Sensitive Touch tastaturu sa Top Sound programom, kao i hibridni LED program.

Hibridni program predstavlja kombinaciju UV (običnih i kolagen) lampi i crvenog kolagen LED svetla i omogućava postizanje intenzivnog preplanulog tena, istovremeno pružajući tretman lepote koji hidrira kožu i čini je mekom, a uz to i smanjuje miris melanina tokom tretmana.

Water Fresh i Vibro programi predstavljaju moćnu kombinaciju tokom sunčanja. Prvi je dizajniran da pruža velnes tretman koji vlaži kožu, opušta i uklanja višak toksina iz tela, dok drugi ubrzava metabolizam i cirkulaciju krvnih sudova. Uz to, Vibro program tonira noge i zadnjicu, a, takođe, omogućava podešavanje odgovarajućeg nivoa (od slabog do jakog) fizičke aktivnosti tokom tretmana.

Uz pamenti program, sijalice u ovim solarijuma traju duže, a električna energija se štedi više. Kombinacija pametnog i programa individualnog sunčanja, vašim klijentima omogućava da odaberu između tri nivoa preplanulosti - od niskog, preko srednjeg, do visokog.Karakteristike:

1. Aroma - Vazduh može poprimiti aromu tokom sunčanja, po želji klijenta.

2. BeautyBooster HyperRed - Uz pomoć novih kola i poboljšanog sočiva unapređena je efikasnost ovog bustera za dodatnih 16%. Pored povećanja performansi, optimizovana je i osvetljenost slike pomoću specijalnih difuznih sočiva.

3. Bluetooth - Jednostavno povežite pametni telefon sa solarijumom putem Bluetootha i slušajte ličnu plej listu dok sunčate.

4. Color Motion - Inovativna LED tehnologija koja će vaše klijente preplaviti emocijama. Nudi mogućnost odabira omiljene boje pomoću daljinskog upravljača.

5. Jednostavna kontrola - Jasno strukturirana i intuitivna funkcionalnost koja omogućava jednostavno korišćenje svih ključnih funkcija tokom sesije sunčanja.

6. Mega Voice - Prijatno glasovno vođenje kroz operativne funkcije solarijuma.

7. preSelection - Za odabir pogodnosti pre početka procesa sunčanja.

8. Sun On/Off - UV svetlost se po želji može uključiti ili isključiti.

9. Ventilator za telo - Osvežavajuća ventilacija koja čini sunčanje zaista opuštajućim iskustvom.

10. Zvučni sistem - Može se ugraditi i integrisati u solarijum za savršeno iskustvo.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top