Framar folije za izvlačenje pramenova su dostupne u vidu rolne ili papirićima. U našoj ponudi možete naći nekoliko različitih vrsta folija – perive, reljefne, strukturne, mat, film i biorazgradive.
Ono što je zajedničko za sve folije u rolni je da se mogu izvući i seći na bilio koju željenu dužinu. Jednostavne su za korišćenje i fantastične su za pramenove. Ne klize iz ruke i raspoložive su u dužinama od 97.5 i 487.5 metara.
Perive folije su alternativa koja je bezbedna za ljudsku okolinu. Boja i blanš odlično prijanjanju uz njih, a s obzirom na to da su providne, veoma lako se vidi boja kroz njih. Mogu se koristiti iznova, samo ih je potrebno oprati toplom vodom i sapunom. Nisu osetljive na barbicide.
Biorazgradive film folije se koriste za sprečavanje neželjenog prodiranja boje pri balajaž tehnikama, jer izuzetno štite svaku sekciju posvetljene kose. Nežan, prijanjajući film ovih folija pomaže pri kontroli kose za vreme rada.
Comair lopatice su idealne za rad sa blanšem ili izvlačenje pramenova. Napravljene su od stabilne i dugotrajne platike koja omogućava preciznu aplikaciju boja i blanša. Takođe, mogu se koristiti i u kombinaciji sa svim vrstama folija za pramenove. Omogućavaju bolje prijanjanje dlake i ravnomerno nanošenje farbe.
Comair kape za izvlačenje pramenova izrađene su od lateks materijala i dostupne su u crnoj i žutoj boji.