Folije za izvlačenje pramenova

Framar folije za izvlačenje pramenova su dostupne u vidu rolne i papirića. U našoj ponudi možete naći nekoliko različitih vrsta folija - perive, reljefne, strukturne, mat, film i biorazgradive. Ono što je zajedničko za sve folije u rolni je da se mogu izvući i seći na bilio koju željenu dužinu. Jednostavne su za korišćenje i fantastično prijanjaju na pramenove, dok četkice za farbanje nesmetano klize preko njih. Ove folije ne klize iz ruke i raspoložive su u dužinama od 97,5 i 487,5 metara.
Perive folije su alternativa koja je bezbedna za ljudsku okolinu, a farba i blanš odlično prijanjanju uz njih. Mogu se koristiti iznova, samo ih je potrebno oprati toplom vodom i sapunom. Nisu osetljive na barbicide. S druge strane, biorazgradive film folije se koriste za sprečavanje neželjenog prodiranja boje pri balajaž tehnikama, jer efikasno štite svaku sekciju posvetljene kose. Nežan, prijanjajući film ovih folija pomaže pri kontroli kose tokom rada.

Lopatice i kape za izvlačenje pramenova

Comair lopatice su idealne za rad sa blanšem ili za izvlačenje pramenova. Napravljene su od stabilne i dugotrajne plastike koja omogućava preciznu aplikaciju farbe i blanša. Takođe, mogu se koristiti i u kombinaciji sa svim vrstama folija za pramenove. Omogućavaju bolje prijanjanje dlake i ravnomerno nanošenje farbe. Comair kape za izvlačenje pramenova izrađene su od lateks materijala i dostupne su u crnoj i žutoj boji.