Solarijum MegaSun Optima Deluxe

Cena na upit

Prosečna ocena: 5

Po porudžbini

Šifra: 54


Solarijum MegaSun Optima predstavlja kombinaciju svih prednosti sunčanja koji doprinose lepoti i zdravlju - savršen ten, hidrirana koža i stvaranje vitamina D.


Brend: MegaSun
Tip proizvoda: Ležeći


Detaljni opis proizvoda:


Ne pristajte na kompromise kada su u pitanju performanse i prepustite se potpunom uživanju u pogodnostima Optima serije za zdravlje i lepotu kože!

MegaSun Optima spada u seriju solarijuma sa niskim pritiskom i obezbeđuje koži dodatnu vlažnost i proizvodnju vitamina D. Visoke performase takozvanih rubin-kolagen buster lampi stvara dobro poznate efekte kolagena, ali i revitalizuje, opušta i vrši detoksikaciju kože. Kombinacija ovih i P2 lampi dovodi do nezapamćenih rezultata, poboljšanja hidrantnosti kože i bržoj proizvodnji melanina. Sa 90 jedinstvenih BeautyBooster lampi koje pokrivaju lice, dekolte i noge, solarijum aktivira proizvodnju kolagena u najvažnijim delovima tela. Koža time poprima veću elastičnost, dok se bore i linije znatno smanjuju.Karakteristike:

1. Aqua Cool - Osvežavajuća i revitalizujuća vodena para bez kapljica iz dva posebna mlaza.

2. Aroma - Vazduh može poprimiti aromu tokom sunčanja, po želji klijenta.

3. BeautyBooster HyperRed - Uz pomoć novih kola i poboljšanog sočiva unapređena je efikasnost ovog bustera za dodatnih 16%. Pored povećanja performansi, optimizovana je i osvetljenost slike pomoću specijalnih difuznih sočiva.

4. Color Motion - Inovativna LED tehnologija koja će vaše klijente preplaviti emocijama. Nudi mogućnost odabira omiljene boje pomoću daljinskog upravljača.

5. Jednostavna kontrola - Jasno strukturirana i intuitivna funkcionalnost koja omogućava jednostavno korišćenje svih ključnih funkcija tokom sesije sunčanja.

6. Klima - Uređaj visokih performansi koji garantuje prijatan osećaj hlađenja tokom sunčanja.

7. preSelection - Za odabir pogodnosti pre početka procesa sunčanja.

8. Zvučni sistem - Može se ugraditi i integrisati u solarijum za savršeno iskustvo.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top