Stojeći solarijum Ergoline Sunrise 7200

Cena na upit

Prosečna ocena: 5

Nema na stanju

Šifra: 152


Stojeći solarijum Ergoline Sunrise 7200 je uređaj koji nudi fitnes trening i efekat “lepote” prilikom sunčanja. Budite fit, sa prelepim tenom za svega deset minuta!


Brend: Ergoline
Tip proizvoda: Stojeći


Detaljni opis proizvoda:


Stojeći solarijum Ergoline Sunrise 7200 je opremljen elektronskim prigušnicama i pruža izvanredne rezultate sunčanja, istovremeno redukujući potrošnju električne energije za približno 20%. Dinamičke performanse ovog uređaja garantuju UV zračenje u svakom trenutku uz produženi vek trajanja lampe do 1000 časova.

Solarijum je napravljen sa Vibra Shape programom koji omogućava da sunčanje u njemu postane i fitnes sesija. Vibracijske ploče, koje se naizmenično menjaju, imaju brojne pozitivne efekte na kondiciju - vrše izgradnju mišića, sagorevaju masti, zatežu vezivno tkivo i podstiču pokretljivost i koordinaciju tela. Vibra Shape nudi izbor između četiri ralzičita intenziteta treninga, a svaki trening snadbeva kožu kiseonikom, te se na taj način pojačava efekat sunčanja. Takođe, ovaj program je dizajniran tako da ne optrećuje zglobove, pa je stoga pogodan i za starije korisnike.

Ventilacija u ovom solarijumu garantuje savršeno osveženje po čitavom telu, sa mlaznicama za ispiranje vazduha sa tri strane. Rotirajući kanali za ventilaciju, takođe, mogu poslužiti i kao držači za ruke. Pored toga, Aroma program nudi i prijatan miris vazduha prilikom sunčanja.

Za potpuno uživanje u ovom solarijumu, možete koristiti i zvučni sistem, koji omogućava slušanje muzike preko SD kartice ili preko pametnog telefona uz pomoć Bluetootha ili AUX audio kabla.

Čak i na prvi pogled, Sunrise 7200 će impresionirati vaše klijente sa svojim novim, osvetljenim i živahnim dizajnom. Novi sistem kliznih vrata omogućava lak pristup i pruža jasan pogled na osvetljenu unutrašnjost solarijuma.Karakteristike:

1. Tehnologija

48 UV lampi

Dužina lampi od 2 metra

Pametne performanse - 180 W

Dinamičke performanse - 200 W

2. Fitnes trening

Četiri trening programa

Bez opterećenja po zglobove

Vibracijske ploče koje se menjaju

3. Udobnost

Aroma - Sistem za aktiviranje prijatnih mirisa tokom sunčanja

Bluetooth - Jednostavno povežite pametni telefon sa solarijumom

Surround Cooling Plus - Moćni sistem klimatizacije koji hladi ceo prostor za sunčanje

Zvučni sistem - 3D sistem koji sadrži glasovni vodič, MP3, Auto Play i Auto Volume opcijama

4. Dizajn

100% privatnost prilikom korišćenja

LED Lightshow - Preko 800 LED lampi

LED Light Interior - Za savršeno osvetljenje unutar solarijuma

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top