Načini plaćanja

NALOG ZA PRENOS (VIRMANSKO PLAĆANJE)


Virmanski način plaćanja namenjen je pravnim licima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da u načinu plaćanja označite polje “faktura”. Primerak popunjenog naloga za prenos dobijate automatski na e-mail neposredno nakon potvrde narudžbenice. Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata kurirskom službom ili je možete preuzeti u našem maloprodajnom objektu u Gandijevoj 99v,lok 1 na Novom Beogradu. Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva ovu transakciju možete obaviti na isti način.


GOTOVINSKI


Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta). U ovom slučaju roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.


Ukoliko želite da robu preuzmete lično, možete svratiti do našeg maloprodajnog objekta u Gandijevoj 99v,lok 1 na Novom Beogradu i uplatu izvršiti na licu mesta i preuzeti prethodno online poručenu robu.


ČEKOVIMA GRAĐANA


Plaćanje čekovima moguće je u našem maloprodajnom objektu u Gandijevoj 99v,lok 1 na Novom Beogradu. Kupovina robe može se izvršiti samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta i čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, kupac je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona i broj važeće lične karte.


1

ODLOŽENO PLAĆANJE ČEKOVIMA GRAĐANA

Ultra Sun Vam nudi odloženo plaćanje od 30 dana čekovima građana, za iznose preko 5.000,00 RSD.


2

PLAĆANJE NA RATE ČEKOVIMA GRAĐANA

Ultra Sun Vam nudi i mogućnost plaćanja na rate:

- za iznose preko 10.000,00 RSD na dve mesečne rate

- za iznose preko 30.000,00 RSD na tri mesečne rate

- za iznose preko 50.000,00 RSD na četiri mesečne rate


Prva rata naplaćuje se 15 dana od dana kupovine, dok se preostale rate naplaćuju istog datuma u odnosu na prvu ratu, svakog sledećeg meseca u zavisnosti od broja rata.

* Primer kopovine:

Iznos računa: 15.000.00 din

Datum kupovine: 01.06.2016.

I rata – 7.500,00 din 15.06.2016.

II rata – 7.500,00 din 15.07.2016.


PLATNIM, DEBITNIM I KREDITNIM KARTICAMA


Od sada je kupovina kreditnim karticama još bolji izbor! Vaše kupovine ne moraju da opterećuju Vaš budžet!

Kreditne kartice BANKE INTESA iz programa MasterCard, American Express i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na 3 mesečne rate, u maloprodajnom objektu Ultra Sun na Novom Beogradu.


Mogućnost ostvarivanja količinskog popusta

Back To Top