Kolarijum MegaSun Mon Amie Deluxe I

Cena na upit

Prosečna ocena: 4

Po porudžbini

Šifra: 1008


Mon Amie Deluxe I je kolarijum svetske klase koji omogućava tretman kolagenom i opcionalnim UV sunčanjem i pruža Anti-age dejstvo i trajnu vitalnost kože!


Brend: MegaSun
Tip proizvoda: Ležeći


Detaljni opis proizvoda:


Preko udobnog eksternog preSelection ekrana Mon Amie DeluXe I kolarijuma, vaši klijenti će moći da odaberu da li žele da uživaju u osvežavajućem efektu kolagena ili dobro doziranom UV sunčanju. I to pojedinačno, za izabrano vreme trajanja.

Posebno osetljiva područja kože na licu, dekolteu i potkolenici luksuzno su navlažena standardnim rubin- kolagen pojačivačima sa dodatnim nivoom vlage. U ovom kolarijumu dobićete blistav ten i imaćete kožu meku poput somota i svile.Karakteristike:

1. Aroma - Vazduh može poprimiti aromu tokom sunčanja, po želji klijenta.

2. BeautyBooster HyperRedv - Uz pomoć novih kola i poboljšanog sočiva unapređena je efikasnost ovog bustera za dodatnih 16%. Pored povećanja performansi, optimizovana je i osvetljenost slike pomoću specijalnih difuznih sočiva.

3. Bluetooth - Jednostavno povežite pametni telefon sa solarijumom putem Bluetootha i slušajte ličnu plej listu dok sunčate.

4. Color Motion - Inovativna LED tehnologija koja će vaše klijente preplaviti emocijama. Nudi mogućnost odabira omiljene boje pomoću daljinskog upravljača.

5. Jednostavna kontrola - Jasno strukturirana i intuitivna funkcionalnost koja omogućava jednostavno korišćenje svih ključnih funkcija tokom sesije sunčanja.

6. Mega Voice - Prijatno glasovno vođenje kroz operativne funkcije solarijuma.

7. preSelection - Za odabir pogodnosti pre početka procesa sunčanja.

8. Sun On/Off - UV svetlost se po želji može uključiti ili isključiti.

9. Ventilator za telo - Osvežavajuća ventilacija koja čini sunčanje zaista opuštajućim iskustvom.

10. Zvučni sistem - Može se ugraditi i integrisati u solarijum za savršeno iskustvo.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top