Solarijum MegaSun 5600 ExtraSun

Cena na upit

Prosečna ocena: 5

Po porudžbini

Šifra: 256


Solarijum MegaSun 5600 ExtraSun predstavlja savršenu kombinaciju cene i kvaliteta. Prelep dizajn i izdašan prostor za sunčanje osvojiće i vas i vaše klijente.


Brend: MegaSun
Tip proizvoda: Ležeći


Detaljni opis proizvoda:


Sa idealnim proporcijama i prefinjenim detaljima, MegaSun 5600 ExtraSun nudi sve što možete da očekujete od solarijuma vrhunske klase - veliku raznovrsnost po konkurentskoj ceni.

Ovaj savremeni solarijum će se savršeno uklopiti u svaki ambijent studija za sunčanje, a zahvaljujući izdašnom unutrašnjem prostru za ležanje, vaši klijneti će imati pravi osećaj slobode tokom tretmana.

Fascinantnog i energičnog dizajna, MegaSun 5600 ima dinamičke LED ivice na svom prednjem delu, uključujući i Color Motion sistem. Dizajniran je na način da pruža jasan prelazak sa spoljašnjeg ka unutrašnjem prostoru. Njegove jedinstvene extraSunlight lampe sa visokim procentom UVB-a, omogućavaju povećani razvoj pigmenta i proizvodnju vitamina D.Karakteristike:

1. Aqua Cool - Osvežavajuća i revitalizujuća vodena para bez kapljica iz dva posebna mlaza.

2. Aroma - Vazduh može poprimiti aromu tokom sunčanja, po želji klijenta.

3. BeautyBooster HyperRed - Uz pomoć novih kola i poboljšanog sočiva unapređena je efikasnost ovog bustera za dodatnih 16%. Pored povećanja performansi, optimizovana je i osvetljenost slike pomoću specijalnih difuznih sočiva.

4. Bluetooth - Jednostavno povežite pametni telefon sa solarijumom putem Bluetootha i slušajte ličnu plej listu dok sunčate.

5. Color Motion - Inovativna LED tehnologija koja će vaše klijente preplaviti emocijama. Nudi mogućnost odabira omiljene boje pomoću daljinskog upravljača.

6. Jednostavna kontrola - Jasno strukturirana i intuitivna funkcionalnost koja omogućava jednostavno korišćenje svih ključnih funkcija tokom sesije sunčanja.

7. Klima - Uređaj visokih performansi koji garantuje prijatan osećaj hlađenja tokom sunčanja.

8. Sistem za lice - Nudi maksimalnu udobnost sunčanja lica i dekoltea.Sadrži čistač lica sa posebno obloženim filter diskovima i staklenim reflektorima.

9. Zvučni sistem - Može se ugraditi i integrisati u solarijum za savršeno iskustvo.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top