Set za kućnu negu kose Cadiveu Blonde Reconstructor

Trenutno nedostupan proizvod

Prosečna ocena: 4

Nema na stanju

Šifra: 39064


Set za kućnu negu kose Cadiveu Blonde Reconstructor sadrži neagresivan šampon, proteinsku masku, blago kiselu masku i zaštitni proteinski sprej za kosu.


Količina: 3x200 ml + 250 ml


Brend: Cadiveu Blonde
Tip proizvoda: Set za negu kose
Pakovanje: Set


Detaljni opis proizvoda:


Cadiveu set za kućnu negu plave kose inspirisan je najređim i najdragocenijim biserima. Jedinstvena formula sa ciklodekstrinom, Octil Restore proteinom i bisernim proteinom, razvijena je tehnologijom molekulanre inkapsulizacije kako bi se dobio poseban, trenutni, odbrambeni mehanizam koji omogućava zaštitu i čini blajhanu kosu netaknutom i zdravom.

Instant rešenje protiv 5 najčešćih problema blajhane kose: pucanje, elektrisanje, poroznost, žutih i narandžastih tonova, promene boje u zeleno nakon kupanja u bazenu.


Cadiveu Blonde Reconstructor set za kućnu negu kose obuhvata:

1. Blonde Keeper šampon za kosu (250 ml) - Neagresivan šampon za kosu koji nežno čisti i uklanja neželjene materije sa kose. Redovnom upotrebom sprečava pojavu neželjenih žutih tonova i održava tvoju željenu plavu nijansu.

2. Reconstructive maska za kosu (200 ml) - Proteinska maska sa blago kiselom pH vrednošću i malom molekularnom masom koja dubinski oporavlja kosu od korteksa ka kutikuli i pojačava njenu otpornost na buduća oštećenja i kidanje.

3. Acidic maska za kosu (200 ml) - Blago kisela maska sa proteinima i lipidima. Dubinski obnavlja kosu, smanjuje poroznost dlake, zatvara kutikulu i balansira pH vrednost plavih pramenova.

4. Blonde Lock sprej za kosu (200 ml) - Zaštitni sprej bez ispiranja sa adhezivnim proteinom i UV zaštitom koji sprečava pojavu neželjenih žutih i narandžastih tonova kao i pojavu zelene boje nakon plivanja u bazenu. Smanjuje poroznost, zaključava vlagu, zatvara rascvetale krajeve i sprečava elektrisanje kose.

Upotreba:


1. Operite kosu Blonde Keeper šamponom, isperite i uklonite višak vode peškirom. Ponovite po potrebi.

2. Kada je kosa čista i vlažna, podelite je u tanke sekcije. Nanesite Reconstructive masku i ostavite da deluje 5 minuta.

3. Nanesite Acidic masku i ostavite da deluje 10 minuta i onda isperite koseu. Za bolje rezultate zagrejte pod klimazonom, haubom ili fenom.

4. Završite tretman stavljanjem Blonde Lock spreja. Stilizujte po želji.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top