Tretmani za kosu iz egzotičnog Brazila

Razvijen u Brazilu, Cadiveu Professional bazira svoje tretmane na prirodnim sastojcima i inovativnoj "zelenoj" tehnologiji. Sa nekoliko linija proizvoda, Cadiveu tretmani spadaju među najtraženije u salonima širom sveta. Takođe, mogu se koristiti i u kućnim uslovima.
Kako mu i samo ime kaže, Blonde Reconstructor predstavlja liniju preparata koji su predviđeni za plavuše. Idealni su za negu, oporavak i zaštitu kose pre, tokom i nakon procesa posvetljivanja.
Razvijena za tretmane detoksifikacije i prečišćavanja skalpa, Detox linija uravnotežuje uljanost (masnoću) kose od korena do vrhova.
Hair Remedy tretman je kreiran za obnovu ključnih hranljivih sastojaka kose, pružajući joj sjaj i glatkoću. Uz to je štiti od budućih toplotnih i hemijskih oštećenja.
Plastica de Argila preparati su predviđeni za negu i oporavak oštećene kose. Ovaj tretman "podmlađuje" kosu ispunjavanjem kutikule i rekonstrukcijom vlakana čitavom dužinom.

Brazilski keratin Plastica dos Fios

Bez obzira da li je vaša kosa suva ili oštećena, pregusta ili previše kovrdžava, brazilski keratin za kosu će vam pomoći da prevaziđete te probleme. Zamislite ravnu kosu kao tradicionalne, a kovrdžavu kao spiralne stepenice. Kovrdže su rezultat jačih veza sumpora, a brazilski keratin dovodi do prekida ovih veza i omogućava trajnu transformaciju strukture kose iz kovrdžave u ravnu i do 6 meseci.
Iako je kosa već sačinjena od 95% keratina, on se oštećuje i troši iz dana u dan, uglavnom zbog korišćenja aparata za kosu, poput fenova, presa ili figara, ali i zbog svakodnevnog stresa. Korišćenje brazilskog keratina pomaže u obnovi korteksa dlake, dajući joj snagu i sjajni izgled, a uz to ovaj tretman ispravlja i obnavlja kosu do zavidne snage, što je idealno za one koji žele da je puštaju.
Cadiveu Plastica dos Fios je brazilski tretman koji je transformisao poslovanje frizera širom sveta i učinio veliki broj njihovih klijenata prezadovoljnim. Ovaj keratin sa svega 0.02% formaldehida ne samo da će pomoći da kosa bude izuzetna, već štiti zdravlje i bezbednost i klijenata i frizera.

Ampule za kosu

Ampule za kosu su preparati koji pomažu negu i oporavak različitih tipova kose. Ovi proizvodi imaju različite namene, te kod nas možete naći FarmaVita Amethyste ampule protiv opadanja kose, ampule za farbanu kosu i ampule za negu kose, koje se mogu koristiti i kod kuće i u salonima.
Za razliku od drugih proizvoda, poput maski i balzama, koji se nanose duž cele dlake ili krajeve kose, ampule se nanose na koren i kožu glave. Ovi preparati se koriste kao dopuna šamponima, te stoga preporučujemo upotrebu istoimenih FarmaVita šampona za kosu pre njihovog nanošenja.