FarmaVita Omniplex N.1 "Bond Maker" - 500ml

7.140,00 RSD

  • Novo FarmaVita Omniplex N.1 FarmaVita Omniplex N.1

Šifra: 89032


Omniplex Bond Maker je proizveden sa namenom da se meša sa proizvodima koji se koriste pri hemijskom tretiranju kose, sa akcentom na farbanje i blajhanje.


Brend: FarmaVita
Linija brenda: Omniplex
Pakovanje: 100 ml


Detaljni opis proizvoda:


FarmaVita Omniplex Bond Maker je proizveden sa namenom da se meša sa proizvodima koji se koriste pri hemijskom tretiranju kose, sa akcentom na farbanje i blajhanje.

Ovaj preparat gradi i ojačava strukturne veze, štiti kosu od pucanja i sprečava oštećenje izazvano hemijskim tretmanima, a uz to ne utiče na hemijski tretman koji se primenjuje. Nakon njegovog dodavanja nije potrebno prilagođavanje vremena procesuiranja ili aplikacije tretmana.

Upotreba:


FarmaVita Omniplex Bond Maker mešati sa proizvodima koji se koriste pri hemijskom tretiranju kose.

Sastav:


Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Aqua, Behentrimonium Methosulfate, Bis-Aminopropyl Dimethicone, C13-15 Alkane, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Cetrimonium Methosulfate, Chlorphenesin, Citric Acid, Decylene Glycol, Etidronic Acid, Glycerin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Quaternium-91, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Stearamidopropyl Dimethylamine, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Trideceth-5, VP/VA Copolymer

Nedavno pregledani proizvodi

Back To Top