Digitalna vaga Comair Q91 - Staklena

Trenutno nedostupan proizvod

Prosečna ocena: 5

Nema na stanju

Šifra: 80174


Comair Q91 digitalna vaga za precizno merenje blanševa i farbi za kosu. Maksimalna nosivost ove vage iznosi 3 kg, dok je njena osetljivost 1 g.


Brend: Comair


Detaljni opis proizvoda:


Comair Q91 je digitalna vaga za precizno merenje blanševa i farbi za kosu. Maksimalna nosivost ove vage iznosi 3 kg, dok je njena osetljivost 1 g. Vaga ima staklenu površinu za merenje, koja je otporna na prljavštinu i gumene delove na dnu koji sprečavaju klizanje. Deaktivira se 90 sekundi nakon nekorišćenja. Uz vagu se dobija i rezervna baterija. Dostupna je i u Q92 modelu.

Upotreba:


Postavite vagu na ravnu povrsinu, nakon pritisak dugmeta T na displeju ce se pojaviti 8888, a zatim 0 gr što ukazuje da je vaga spremna za upotrebu. Postaviti objekat na centralni deo merne površine, na displeju će se prikazati težina objekta, dodavanjem proizvoda povećavaće se težina na displeju. Mernu jedinicu možete birati uz pomoć dugmeta MODE.

TARE: Postavite objekat na mernu površinu iI pritisnite dugme T vaga će pokazati 0,00gr., zatim dodajte proizvod koji želite da izmerite i vaga će pokazati na displeju težinu samo dodatog proizvoda. Automatsko gašenje je nakon 90 sec ili uz pomoć dugmeta T.

Specifikacija:


Nosivost: 3 kg

Osetljivost: 1 g

visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top