Četka za kosu Bamboo Line "Oval Styler" - Mala

Trenutno nedostupan proizvod

Prosečna ocena: 5

Nema na stanju

Šifra: 80031


Gotovo svi delovi Oval Styler male četke su napravljeni od prirodnih materijala. Bambus i dlaka divljeg vepra pružiće vašoj kosi potrebnu nežnost i sjaj.


Model: Bamboo Line


Brend: Comair
Tip proizvoda: Četka za raščešljavanje


Detaljni opis proizvoda:


Oblik četke: Ovalna


Comair "Bamboo Line" ovalna (mala) četka za kosu razlikuje se od ostalih četki iz našeg asortimana, zato što su svi njeni delovi napravljeni od prirodnih materijala.

Kombinacija bambusa i dlake divljeg vepra pružiće vašoj kosu potrebnu nežnost i sjaj. Telo ove Oval Styler četke napravljeno je od bambusa koji je izuzetno otporan materijal, a pri tome i lagan u ruci. Njena 100% prirodna dlaka divljeg vepra pruža visok sjaj, smanjuje pojavu statičkog elektriceta i daje kosi potreban volumen. Dostupna je i u većim dimenzijama.

Upotreba:


Četka za sve tipove kose

Profesionalne okrugle četke CHAMPAGNER

Zaobljena ovalna pneumatska četka Golden Touch Profesionalna okrugla četka Champagner - 63/89 Četka za kosu Ceramix Grex Hot Styler - 4365mm

Quick Styler

Četka za feniranje kose Quick Styler - 72mm

Rosegold

Tunelska četka za kosu Rosegold 'Soft Touch'

Ostale COMAIR četke

Dvostrana tunelska četka za mušku kosu - Crna Četka za raščešljavanje kose - 13 redova Dvostrana tunelska četka za mušku kosu - Bela Četka za feniranje kose Flexi - Crna Četka za raščešljavanje Mramor Oval Četka za raščešljavanje Mramor Angled Četka za kosu Hot Syler Iron Ceramic 56/76mm

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top