Cadiveu Blonde Reconstructor "Pro Set" - 1000ml

Trenutno nedostupan proizvod

Prosečna ocena: 4

Nema na stanju

Šifra: 39063


Cadiveu Blonde Reconstructor "Pro Set" sadrži šampon za dubinsko pranje, masku od gline, rebalansirajuću masku, zaštitni sprej i sistem za zaštitu kose.


Količina: 4x1000 ml + 200 ml


Brend: Cadiveu Blonde
Tip proizvoda: Sistem
Pakovanje: Set


Detaljni opis proizvoda:


Cadiveu Blonde Reconstructor - rekonstrukcija i apsolutna zaštita protiv oštećenja pre, tokom i nakon procesa blajhanja kose.

Inspirisana najređim i najdragocenijim biserima, jedinstvena Blonde Reconstuctor formula, razvijena je tehnikom molekularne enkapsulizacije (tehnologija bisernog štita) kako bi se napravio jedinstven, trenutni odbrambeni mehanizam koji omogućava zaštitu i čini posvetljivanu kosu netaknutom i zdravom.


Aktivni sastojci:

1. Ciklodekstrin - Sastavljen od cikličnih oligosaharida (šećera) dobijenih iz biljnih izvora, garantuje postepeno oslobađanje aktivnih sastojaka i pojačava rezultat.

2. Octil Restore - Organsko jedinjenje sa velikom moći vezivanja za keratin, koje jača unutrašnju sturukturu dlake.

3. Biserni protein - Kompleks minokiselina koje vraćaju prirodnu elastičnost dlake i sprečavaju pojavu žutih i narandžastih tonova.


Način delovanja:

1. Pre posvetljivanja - Dopunjuje izgubljene aminokiseline. Keratin i aminokiseline u oštećenim regijama se dopunjuju i time se obnavlja i jača struktura dlake.

2. Tokom posvetljivanja - Postepeno oblaže i oslobađa molekule Octil Restore sistema, koji okružuju keratinske lance u dlaci i stvaraju zaštitni omotač, koji blokira štetno dejstvo posvetljivača i omogućava mu da deluje samo na pigmente melanina.

3. Nakon posvetljivanja - Jača keratinske lance, stvarajući aktivni štit, koji sprečava buduća oštećenja, kako se plava kosa ne bi kidala.


Cadiveu Blonde Reconstructor "Pro Set" sadrži:

1. Šampon za dubinsko pranje kose (1000 ml) - Sa blago kiselom pH vrednošću uklanja teške metale i minerale iz dlake. Sprečava neželjene reakcije kose tokom posvetljivanja i poboljšava apsorpciju hranljivih materija u kosu.

2. Proteinska maska za kosu (1000 ml) - Sa blago kiselom pH vrednošću i malom molekularnom masom dubinski oporavlja kosu od korteksa ka kutikuli i pojačava njenu otpornost na buduća oštećenja i kidanje.

3. Rebalansirajuća maska za kosu (1000 ml) - Sadrži biserne proteine. Reguliše pH dekolorisanih pramenova, smanjuje poroznost, zatvara kutikulu i čini kosu otpornijom i sjajnijom.

4. Zaštitni sprej za kosu (200 ml) - Bez ispiranja sa adhezivnim proteinom i UV zaštitom koji sprečava pojavu neželjenih žutih i narandžastih tonova kao i pojavu zelene boje nakon plivanja u bazenu. Smanjuje poroznost, zaključava vlagu, zatvara rascvetale krajeve i sprečava elektrisanje kose.

5. Sistem za zaštitu kose (1000 ml) - Koristi se tokom tretmana posvetljivanja kose blanšem. Zahvaljujući tehnologiji duotrajnog oslobađanja aktivnih supstanci Ciklodekstrina i Octil Restore, protein formira zaštitni štit oko keratina u dlaci i sprečava njegovo gubljenje tokom blajhanja. Sprečava kidanje kose i čuva zdravlje dlake. Pruža čak 70% više zaštite tokom procesa posvetljavanja.

Upotreba:


Cadiveu Blonde Reconstructor tretman se može koristiti pre, tokom i nakon procesa posvetljivanja.


1. Pre-Blonde tretman (4-6 nedelja pre posvetljivanja, jednom nedeljno)

  • Operite kosu šamponom, isperite i uklonite višak vode peškirom. Ponovite po potrebi.
  • Kada je kosa čista i vlažna, podelite je u tanke sekcije. Nanesite proteinsku masku i ostavite da deluje 5 minuta.
  • Nanesite rebalansirajuću masku, ostavite da deluje 10 minuta i onda isperite koseu. Za bolje rezultate zagrejte pod klimazonom, haubom ili fenom.
  • Završite tretman stavljanjem zaštitnog spreja. Stilizujte po želji.

2. Blonde Service tretman (tokom procesa posvetljivanja)

  • Operite kosu šamponom, isperite i uklonite višak vode peškirom. Ponovite po potrebi.
  • Pre započinjanja posvetljivanja kose, dobro je osušite fenom.
  • Pomešajte 6 g sistema za zaštitu kose na 20 g blanša. Smešu dobro umutite, kako bi se stvorila homogena masa i započeo proces posvetljivanja.
  • Nakon završenog posvetljivanja tonirajte bojom za kosu.

3. Post-Blonde tretman (nakon procesa posvetljivanja)

  • Operite kosu šamponom, isperite i uklonite višak vode peškirom. Ponovite po potrebi.
  • Kada je kosa čista i vlažna, podelite je u tanke sekcije. Nanesite proteinsku masku i ostavite da deluje 5 minuta.
  • Nanesite rebalansirajuću masku i ostavite da deluje 10 minuta i onda isperite koseu. Za bolje rezultate zagrejte pod klimazonom, haubom ili fenom.
  • Završite tretman stavljanjem zaštitnog spreja. Stilizujte po želji.

Pre posvetljivanja napravite "test pramen" (posvetljivanje jednog pramena):

1. Ako je kvalitet kose na pramenu posle testa nezadovoljavajući, posvetljivanje se ne može uraditi. I trebalo bi zakazati Pre-Blonde tretman.

2. Ako je kvalitet kose na pramenu posle testa zadovoljavajući, nastavite sa posvetljivanjem i negom nakon posvetljivanja.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top