Gel za nokte BO Nails Builder "Clear II" - 14 g

1.490,00 RSD

Prosečna ocena: 5

Na stanju

Šifra: 33367


Napravite jak nokat, prirodnog izgleda još brže uz pomoć BO. Builder Clear II gela. Ovaj transparentni bezbojni gel nema miris, veće je gustine i ima viskoki sjaj nakon sušenja u lampi.


Brend: BO Nails
Pakovanje: 14 ml


Detaljni opis proizvoda:


Napravite jak nokat, prirodog izgleda još brže uz pomoć BO. Builder gelova. Zahvaljujući prirodnom izgledu BO. Builder gelovi su idealni za ojačavanje prirodnih noktiju, nadogradnju tipsama ili izlivanje sa šablonama. Njihova LED/ UV formula se polako i ravnomerno samoniveliše, što omogućava maksimalnu kontrolu tokom rada. Nema miris. Sa visokim završnim sjajem. Zahvaljujući većoj gustini idealan je za izlivanje noktiju, a posebno je pogodan za jako duge (ekstremno duge ) forme noktiju.


Karakteristike:

 • Suši se u UV lampi (120 sek) ili LED lampi (30-60 sek)
 • Opseg UV/LED svetlosti koja suši gel je 395-405 nm
 • Ne peče prilikom sušenja
 • Prirodan izgled
 • Samonivelišući
 • Lako se nanosi
 • Izuzetno je čvrst
 • Ne puca
 • Bez mirisa
 • Završnica je visokog sjaja
 • Veća gustina

Upotreba:


Ojačavanje prirodnog nokta

Korak 1: Pripremiti prirodni nokat uklanjanjući zanoktice sa guračem za zanoktice. Oprati ruke i dezinfikovati radno polje. Ukloniti sjaj sa nokta sa BO. Sponge Buffer 100/180 turpijom, ukloniti prašinu sa četkicom za manikir i dehidrirati nokat BO. Natural Nail Sanitizer.

Korak 2: Naneti tanak sloj BO. Air Bond prajmera na prirodni nokat za maksimalno prijanjanje i ostaviti da se osuši na vazduhu.

Korak 3: Naneti tanak sloj BO. Builder Gel sa BO. Gel Sculpting Brush Oval #6 četkicom i sušiti u lampi 30-60 sec. u LED ili 2 min. UV lampi. Ponoviti postupak za dodatnu čvrstinu nokta.

Korak 4: Završiti sa BO. Soakable No Wipe Top Coat za visoki sjaj.

Korak 5: Hidrirati zanoktice sa uljem za zanoktice od čajnog drveta ili uljem za zanoktice od argana i umasirati u kožu.


Nadogradnja tipsama ili izlivanje nokta

Korak 1: Pripremiti prirodni nokat uklanjanjući zanoktice sa guračem za zanoktice. Oprati ruke i dezinfikovati radno polje. Ukloniti sjaj sa nokta sa BO. Sponge Buffer 100/180 turpijom, ukloniti prašinu sa četkicom za manikir i dehidrirati nokat BO. Natural Nail Sanitizer.

Korak 2: Postaviti tipsu ili šablon.

Korak 3: Naneti tanak sloj BO. Air Bond na prirodni nokat za maksimalno prijanjanje i ostaviti da se osuši na vazduhu.

Korak 4: Naneti tanak sloj BO. Builder Gel sa BO. Gel Sculpting Brush Oval #6 četkicom i sušiti u lampi 30-60 sec. LED ili 2 min. UV. Ponoviti postupak za dodatnu čvrstinu nokta.

Korak 5: Izgraditi nokat do željene jačine i oblika i sušiti 30-60 sekundi u LED ili 2 min u UV lampi.

Korak 6: Ukloniti lepljiv sloj sa BO. Gel Cleanser.

Korak 7: Isturpijati nokat u željeni oblik sa 180/180 turpijom.

Korak 8: Ukloniti prašinu sa manikir četkicom.

Korak 9: Završiti sa BO. Soakable No Wipe Top Coat za visoki sjaj.

Korak 10: Hidrirati zanoktice sa uljem za zanoktice od čajnog drveta ili uljem za zanoktice od argana i umasirati u kožu.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top