Krema TannyMaxx Super Black - 15ml

Trenutno nedostupan proizvod

Prosečna ocena: 4

Nema na stanju

Šifra: 47062


Postignite savršen ten na potpuno višem nivou uz TannyMaxx Brown Super Black (zlatna edicija) kremu (15 ml) sa šea buterom, crnim čajem i guaranom.


Linija brenda: Brown Super Black (Gold Edition)

Pakovanje: 15 ml


Brend: TannyMaxx Brown Super Black
Tip proizvoda: Krema


Detaljni opis proizvoda:


Postignite savršen ten na potpuno višem nivou uz TannyMaxx Brown Super Black (zlatna edicija) kremu (15 ml) sa šea buterom, crnim čajem i guaranom. Ova brzo upijajuća krema pružiće vašoj koži najviši nivo nege i pojačaće njenu preplanulost, tako da ćete izgledati kao da ste se vratili sa Kariba.

Kombinacija brzo apsorbujućeg tirozina i biljnih sastojaka osigurava bogato sunčanje, dok kombinacija crnog čaja, šea butera i guarane omogućava optimalnu ishranu kože za zdrav i bronzan ten. Ova intenzivno negujuća krema na bazi aloe vere i vitamina A, C i E, bogata je esencijalnim masnim kiselinama i u kombinaciji sa antioksidantoma pružiće vašoj kosi besprekornu teksturu.

Ova krema se može koristiti i u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Ne sadrži bronzer. Dostupna je i u pakovanju od 125 ml.Aktivni prirodni sastojci:

1. Aloe Vera - Umiruje i hidrira kožu

2. Ekstrakt crnog čaja - Ima antibakterijski i analgetički efekat

3. Ekstrakt guarane - Kofein koji se nalazi u guarani proširuje krvne sudove i na taj način osigurava bolju cirkulaciju krvi

4. Šea buter - Neguje i štiti kožu bez mašćenja

5. Ulje suncokreta - Regeneriše kožu i ima antibakterijski efekat

6. Vitamin C - Snažan antioksidant koji poboljšava sjaj kože

Upotreba:


Nanesite kremu tik pre ili 30 minuta pre sunčanja (na otvorenom ili u solarijumu), pa je potom nanosite na svaka 2 do 3 dana, kako biste osunčanoj koži obezbedili potrebne hranljive sastojke i hidrataciju.

Kako biste ostvarili najbolje rezultate i najlepši sjaj, neophodno je naneti kremu ravnomerno na čistu kožu.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top