Kokosov bronzing buter TannyMaxx - 15ml

235,00 RSD

Prosečna ocena: 4

Na stanju

Šifra: 47056


TannyMaxx Coco Me bronzing buter za sunčanje bogat je hranjivim sastojcima koji vašu kožu ostavljaju negovanom, mekom i osunčanom. Ima miris kokosa.


Linija brenda: Coco Me!

Pakovanje: 15 ml


Brend: TannyMaxx Coco Me
Tip proizvoda: Buter


Detaljni opis proizvoda:


TannyMaxx Coco Me bronzing buter za sunčanje bogat je hranjivim sastojcima koji vašu kožu ostavljaju negovanom, mekom i osunčanom. Ovaj voćni akcelerator za potamnjivanje pružiće vam duboko sunčanje i učiniće vašu kožu glatkom.

Intenzivno negujući buter za sunčanje na bazi kokosovog maslaca i drugih tropskih ekstrakata bogat je esencijalnim masnim kiselinama i u kombinaciji sa vitaminom C vam pruža prelep osećaj na koži. Uz to, opojni miris kokosa pruža sveobuhvatan tretman svih vaših čula.

Ovaj buter se može koristiti i u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Sadrži bronzer za brže dobijanje boje.Aktivni prirodni sastojci:

1. Aloe Vera - Umiruje i hidrira kožu

2. Ekstrakt borovnice - Sprečava upalu kože

3. Ekstrakt kokosa - Poboljšava zdravlje kože

4. Kakao buter - Visok sadržaj zasićenih i nezasićenih masnih kiselina, kao i brojni vitamini, minerali i antioksidanti u kakao buteru jačaju ćelije i snabdevaju ih vodom

5. Šea buter - Neguje i štiti kožu bez mašćenja

6. Ulje makadamije - Umiruje, omekšava i regeneriše kožu

Upotreba:


Nanesite bronzing buter tik pre ili 30 minuta pre sunčanja (na otvorenom ili u solarijumu), pa ga potom nanosite na svaka 2 do 3 dana, kako biste osunčanoj koži obezbedili potrebne hranljive sastojke i hidrataciju.

Kako biste ostvarili najbolje rezultate i najlepši sjaj, neophodno je naneti buter ravnomerno na čistu kožu.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top