Leave-in tretmani

Leave-in tretmani su dostupni u različitim oblicima - fluid, mleko, prajmer, serum ili sprej, i nanose se na opranu mokru kosu prosušenu peškirom, nakon čega se ostavljaju da odstoje neko vreme, idealno preko noći. Leave-in preparati štite kosu od spoljnih uticaja i zagađenja, kao i od sunca i toplote.
Iako različiti po sastavu, leave-in tretmani pružaju niz benefita kosi, bez obzira na njen tip. Mogu se koristiti na kovrdžavoj i talasatoj kosi, kao i na kosi tretiranoj keratinom. Idealni su za hidrataciju suve kose, a uz to joj pružaju i dodatnu glatkoću i svilenkast izgled. Umiruju neposlušnu kosu, sprečavaju njeno lomljenje i pojavu ispucalih krajeva. Takođe, uz leave-in tretmane, nećete imati problema sa zamršenošću kose, jer njihovo dejstvo otklanja i najiritantnije čvorove i olakšava njeno stilizovanje.

Stilizovanje kose

Kada već pomenusmo stilizovanje, u našem asortimanu možete pronaći veliki izbor ovih preparata baš za tu namenu. Kao i leave-in tretmani, i preparati za stilizovanje se mogu naći u različitim oblicima, gde je svaki prilagođen različitom tipu kose. Bez obzira da li imate kratku ili dugu mušku ili žensku kosu, talasatsu, ravnu ili kovrdžavu, uz FarmaVita HD preparate moći ćete da napravite izgled kao iz magazina.
Gelovi za kosu su najčešće najbolja opcija za stilizovanje mokrog, uglađenog izgleda. Ovi proizvodi se, takođe, mogu koristiti zajedno sa češljem, ukoliko želite da ostvarite malo "suvlji" izgled. S druge strane, kreme za kosu sprečavaju "bežanje kose" i pogodne su za malo konzervativnije stilove, dok vosak pruža izuzetnu čvrstinu nakon nanošenja. Sprejevi pružaju volumen i sjaj kosi, a uz to sadrže nutrijente i vitamine koji hrane vašu kosu. Uz ove, kod nas se možete opredeliti i za kapi za kosu, pene, paste, regeneratore i serume za stilizovanje kose.