Hair Remedy SOS Serum za kosu 50ml

699,00 RSD

Artikal: Hair Remedy SOS Serum za kosu 50ml


Šifra: 39013


CADIVEU Hair Remedy SOS Serum za kosu


CADIVEU serum 15 u 1, za sve tipove kose. Ovaj višenamenski serum savršeno zatvara dlaku pružajući kosi 15 dodatnih benefita i različite vrste nege: regeneraciju, ishranu, čvrstoću, čuvanje hidratacije, kontrolu volumena, termičku zaštitu od feniranja, zaštitu od sunca, intenzivan sjaj, mekoću, lakoću, olakšava raščešljavanje, sprečava pojavu dvostrukih i ispucalih krajeva, podstiče podmlađivanje kose...


UPUTSTVO: Nanesite malo preparata na jagodicu prsta, protrljajte među dlanovima i ravnomerno rasporedite na celu dužinu i vrhove mokre kose.


3D MAXX INJECTION tehnologija koja je razvijena i patentirana od strane CADIVEU professional tima isključivo za Hair Remedy, oporavlja oštećenja u jonskim vezama strukture dlake i jača elastičnost dlake od korena pa do samog kraja. Tretmani kose preparatima s ovakvom tehnologijom vraćaju kosi sjaj, fleksibilnost, zdravu strukturu i čine kosu ponovo živom i glatkom.


Ovaj serum sadrži Pataua ulje koje je originalnog porekla iz amazonskih palmi, i superiornog je kvaliteta u odnosu na mnoge druge biljne izvore. Obiluje esencijalnim masnoćama. Snažno deluje na obnavljanje elastičnosti kose, eliminiše poroznost kutikule i zatvara dlaku, stvarajući sofisticiranu zaštitnu barijeru.


Ovo ulje je kombinovano s biopolimerima koji omogućuju intenzivan oporavak korteksa i regenerišu keratinska vlakna, obezbeđujući fantastičan sjaj zdrave i negovane kose.


Pakovanje: 50ml

Nedavno pregledani proizvodi

Back To Top