Brazilski keratin za kosu Cadiveu Plastica dos Fios (set) - 110ml

Trenutno nedostupan proizvod

Prosečna ocena: 5

Nema na stanju

Šifra: 39058


Keratinski set za kosu Cadiveu Plastica dos Fios (110 ml) obuhvata šampon za keratinski tretman kose, brazilski keratin za kosu i masku za tretman kose.


Količina: 3x110 ml


Brend: Cadiveu Plastica dos Fios
Tip proizvoda: Brazilski keratin
Pakovanje: Set


Detaljni opis proizvoda:


Nova tehnologija za maksimalnu glatkoću kose - Cadiveu Plastica dos Fios!


Keratin je osnovna sastavna komponenta dlake, proteinsko-fibrozne strukture, sastavljena od 21 aminokiseline. Keratinski tretman sa acai bobicama i argininom za neverovatno glatku i sjajnu kosu i do tri meseca. Acai bobice i arginin deluju na spoljašnjost dlake, zaglađuju kutikulu i čine kosu mekom i sjajnom bez dodatnog naelektrisanja.


Cadiveu Plastica dos Fios (110 ml) set sadrži:


1. Šampon za keratinski tretman kose (110 ml) - Aktivno deluje na vlasište i otvara kutikulu. Efikasno priprema kosu za keratinski tretman.

2. Brazilski keratin za kosu (110 ml) - Obogaćen acai bobicama i argininom, deluje na kosu antistatički, puni dlaku i istovremeno je ispravlja i neguje. Kosa postaje svilenkasta i dobija intenzivan sjaj.

3. Maska za keratinski tretman kose (110 ml) - Dubinski regeneriše kosu i zatvara kutikulu i na taj način kompletira dejstvo tretmana.

Upotreba:


Korak po korak:

1. Operite kosu Plastica dos Fios šamponom za dubinsko pranje kose. Ostavite da deluje 5 minuta. Isperite. Ukoliko je potrebno, ponovite postupak.

2. Osušite kosu fenom do skoro 80%.

3. Podelite kosu na šest sekcija. Nanesite četkicom Plastica dos Fios keratin, pramen po pramen. Nanošenje keratina započnite na sekcijama u predelu vrata. Pomoću češlja nanesite keratin, i razvucite dužinom celog pramena.

4. Nakon nanošenja keratina na prve dve sekcije, osušiti fenom sa hladnim vazduhom. Proces ponoviti nakon svake sledeće sekcije. Kosu osušiti 100%. Nanesite Plastica dos Fios prajmer celom dužinom kose.

5. Podelite kosu na četiri sekcije. Pređite presom svaki pramen celom dužinom 7-10 puta kako bi se proizvod bolje apsorbovao. Isperite kosu.

6. Nanesite Plastica dos Fios masku za regeneraciju kose. Ostavite da deluje 3-5 minuta. Isperite kosu.


Dodatni saveti:

1. Manje je više - U drugoj fazi ne bi trebalo koristiti prevelike količine aktivnog keratina. Za sjajan rezultat, dovoljno je da nanešeni aktivni keratin rasporedite ravnomerno, duž pramena.

2. Nanosite u fazama - Aktivni keratin uvek nanosite u fazama. Između faza osušite kosu. Na ovaj način se izbegavaju neželjena isparavanja keratina, dok je tretman u toku.

3. Bojenje i toniranje - Ukoliko klijent želi da promeni boju kose, toniranjem ili bojenjem, preporučuje se da to uradi, barem dva dana pre ili posle keratinskog tretmana. Na ovaj način se ostvaruju bolji rezultati.

4. Touch-Up efekat - Ukoliko vaš klijent želi "Touch-Up" efekat, nanesite aktivni keratin na celu dužinu kose, izbegavajući krajeve. Kod ove vrste tretmana, ne prelaziti presom više od tri puta preko pramena kose.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top