Gel za nokte BO Nails Builder "Cover Pink" - 14 g

1.547,00 RSD

Prosečna ocena: 5

Na stanju

Šifra: 33369


BO Builder Cover Pink je roze gel sa punom prekrivnom moći gel srednje gustine idealan za vizuelno produžavanje nokatne ploče ili potpuno prekrivanje nokta.
BO Builder gelovi ti omogućavaju da izliješ, nadogradiš ili ojačas nokte.


Brend: BO Nails
Pakovanje: 14 ml


Detaljni opis proizvoda:


BO Builder Cover Pink je roze gel sa punom prekrivnom moći gel srednje gustine idealan za vizuelno produžavanje nokatne ploče ili potpuno prekrivanje nokta.

BO Builder gelovi ti omogućavaju da izliješ, nadogradiš ili ojačas nokte.  Rezultat su prelepi, dugotrajni nokti prirodnog izgleda. Zahvaljujući njihovoj postojanosti na noktima ovi gradivni gelovi su idealni za tehnike rada sa tipsama, ojačavanje prirodnih noktiju ili izlivanje šablonima.

Njihova formula je pogodna za sušenje u UV i LED lampama, a njeno samonivelišuće svojstvo ti daje daje totalnu kontrolu tokom rada. Ovi gelovi nemaju miris, a daju ti viskoko sjajnu završnicu.

 

Karakteristike:

  • Sušenje u UV/LED lampi (UV 2 minuta, LED 30-60 sekundi)
  • Minimalno zagrevanje tokom sušenja
  • Bez pucanja
  • Izuzetne jačine
  • Bez mirisa
  • Pogodan za prirodne nokte, izlivanje i tipse
  • Suši se u lampama opsega: 395 nm- 405 nm

Upotreba:


Ojačavanje prirodnog nokta

 

Korak 1: Pripremiti prirodni nokat po predviđenoj proceduri. Oprati ruke i dezinfikovati radno polje. Matirati površinu nokta sa BO. Sponge Buffer 100/180 turpijom, prašinu ukloniti sa četkicom za manikir i dehidrirati nokat BO. Natural Nail Sanitizer.

Korak 2: Naneti tanak sloj BO. Air Bond prajmera na prirodni nokat za maksimalno prijanjanje i ostaviti da se osuši na vazduhu.

Korak 3: Naneti tanak sloj BO. Builder Gel sa BO. Gel Sculpting Brush Oval #6 četkicom i sušiti u lampi 30-60 sec. u LED ili 2 min. UV lampi. Ponoviti postupak za dodatnu čvrstinu nokta.

Korak 4: Završiti sa BO. Soakable No Wipe Top Coat za visoki sjaj.

Korak 5: Hidrirati zanoktice sa uljem za zanoktice od čajnog drveta ili uljem za zanoktice od argana i umasirati u kožu.

 

Nadogradnja tipsama ili izlivanje nokta

 

Korak 1: Pripremiti prirodni nokat uklanjanjući zanoktice sa guračem za zanoktice. Oprati ruke i dezinfikovati radno polje. Ukloniti sjaj sa nokta sa BO. Sponge Buffer 100/180 turpijom, ukloniti prašinu sa četkicom za manikir i dehidrirati nokat BO. Natural Nail Sanitizer.

Korak 2: Postaviti tipsu ili šablon.

Korak 3: Naneti tanak sloj BO. Air Bond na prirodni nokat za maksimalno prijanjanje i ostaviti da se osuši na vazduhu.

Korak 4: Naneti tanak sloj BO. Builder Gel sa BO. Gel Sculpting Brush Oval #6 i sušiti u lampi 30-60 sec. LED ili 2 min. UV. Ponoviti postupak za dodatnu čvrstinu nokta.

Korak 5: Izgraditi nokat do željene jačine i oblika i sušiti 30-60 sekundi u LED ili 2 min u UV lampi.

Korak 6: Ukloniti lepljiv sloj sa BO. Gel Cleanser.

Korak 7: Isturpijati nokat u željeni oblik sa 180/180 turpijom.

Korak 8: Ukloniti prašinu sa manikir četkicom.

Korak 9: Završiti sa BO. Soakable No Wipe Top Coat za visoki sjaj.

Korak 10: Hidrirati zanoktice sa uljem za zanoktice od čajnog drveta ili uljem za zanoktice od argana i umasirati u kožu.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top