Tečni karmini iz City Color kolekcije obuhvataju tri linije brenda - Be Matte, Liquid Matte i Creamy Lip Stain.
"Be Matte" su savršeni karmini koji traju ceo dan! Zahvaljujući njihovoj visokoj pigmentaciji, brzom sušenju i dugotrajnosti postaće omiljeni proizvod u vašem setu šminke za usne. Lako se nanose zahvaljujući njihovoj posebnoj kremastoj formuli i daju mat završnicu na vašim usnama. Kombinujte ga sa omiljenom City Color olovkom za za savršen izgled vaših usana.
"Liquid Matte" su mat tečni karmini izuzetne pigmentacije i ekstremne celodnevne postojanosti. Obogaćeni su vitaminom E i ukusnim voćkastim aromama. Ovi City Color karmini su dostupni u deset prelepih nijansi.
Formula koja je savršena kombinacija karmina i sjaja za usta, City Color "Creamy Lip Stain" daju vašim usnama pravu, jaku boju koja je trajna. Lagana formula visokog sjaja ili mat nijanse koje ne isušuju usne.
City Color balzami za usne sadrže vitamin E koji hrani i čini vaše usne mekim dajući im nežnu boju. Njihova ultra-kremasta formula klizi po vašim usnama obezbeđujući im duboku hidrataciju. Za najbolji efekat prethodno pripremiti usne koristeći City Chic Lip Liners olovku za usne u odgovarajućoj nijansi.
Ultra-kremasta formula kremastih karmina daće vašim usnama dugotrajnu boju i blistavi sjaj. Od luksuznih "Nude" nijansi do živih crvenih i ljubičastih, ovi fenomenalni karmini su idealani za bilo koji "City Chic" izgled.
City Color mat karmini su "must-have " za svaku modernu devojku! Bogata pigmentacija i mat finiš sa dodatkom vitamina E koji hrani usne, daće vašim usnama dugotrajnu boju.
Dajte vašim usnama perfektan izgled i dugotrajnu boju sa City Color karminima u olovci! Ove olovke imaju glatku kremastu teksturu nežno se nanose dajući vašim usnama besprekoran izgled.