Kremaste senke za oči

Kremaste senke za oči iz City Color kozmetike idealne su kada na kapke želite da nanesete isključivo jednu boju. Ove kremaste senke imaju visoku gustinu i jake pigmente, ali su izetno lagane na kapcima. Sa svojom visokoreflektujućom penastom formulom i sjajem koji se preliva, City Color linija kremastih senki se veoma lako nanosi i blenduje, i uz njihovu pomoć ćete postići dramatičan izgled!

Mat i mineralne senke za oči

Mineralne i mat City Color senke biće savršen dodatak vašoj kolekciji šminke. Dostupne u tri nijanse, mineralne senke obiluju bogatim pigmentima i satenskom teksturom, i mogu se koristiti i kao dnevna i kao noćna šminka. S druge strane, mat senke za oči imaju neutralne i tamne tonove, i uz njih ćete postići izgled o kojem ste sanjali. Mat senke ne sadrže sjaj i pružaju licu prirodniji izgled. Odlično ističu oči, a mogu poslužiti i kao podloga za druge vrste senki.

Shimmer senke za oči

City Color Shimmer senke nalaze se u novom, elegantnom pakovanju. Formulisane sa izuzetno gustom teksturom, ove senke za oči se ponašaju kao kremasto-puderasti hibrid. Bogate pigmentima i izuzetno lake za blendovanje, Shimmer senke su idealno rešenje za zreliju kožu jer ne ističu bore.