Vaše omiljene City Color Shimmer nijanse dolaze u novom, elegantnom pakovanju! Formulisane sa ultra-gustom teksturom, ove senke se ponašaju kao kremasto-puderasti hibrid. Jednostavne za blendovanje i bogate pigmentima, ove dugotrajne senke za oči se lako nanose i kombinuju.
Glatka tekstura City Color mineralnih senki obiluje bogatim pigmentom i satenskom teksturom. Dostupne su u tri prelepe boje i mogu se koristiti i za dnevnu i za noćnu šminku.
City Color Single senke dostupne su u šest prelepih nijansi koje će vas privući da poželite celu kolekciju.
Formulisan sa ultra-gustom teksturom, City Chick senke se ponašaju kao kremasto-puderasti hibrid. Jednsotavne za blendovanje i bogate pigmentima, ove dugotrajne senke za oči se lako nanose i kombinuju. Dostupne su u 16 prelepih nijansi.
City Color mat senke za oči biće odličan dodatak vašoj kolekciji. Koristite neutralne tonove ili tamne bogate tonove da kreirate izgled kakav poželite.
City Color Single mat senke za oči biće odličan dodatak vašoj kolekciji. Koristite vesele ili metalik bogate tonove da kreirate izgled o kojem ste sanjali.
City Color Metallic su guste ali lagane kremaste senke sa jakim pigmentom. Visoko reflektujuća, sa sjajem koji se preliva, ova penasta formula se lako nanosi i blenduje. Dostupna je u pet raskošnih nijansi.
City Color dvostrane senke se koriste za brzo i lako nanošenje. Sadrže dve komplementarne boje koje se lako blenduju. Dostupne su u pet kombinacija!