Regenerator za kosu Cadiveu Hair Remedy - 980ml

2.880,00 RSD

Prosečna ocena: 5

Na stanju

Šifra: 39010


Hair Remedy regenerator hrani kosu esencijalnim nutrijentima, pa beživotna i oštećena kosa ponovo dobija svoju trodimenzionalnu mekoću i blistavost.


Brend: Cadiveu
Tip proizvoda: Regenerator za kosu
Pakovanje: 980 ml


Detaljni opis proizvoda:


Cadiveu Hair Remedy regenerator regeneriše i hrani kosu esencijalnim nutrijentima, te beživotna i oštećena kosa ponovo dobija svoju trodimenzionalnu mekoću i blistavost.


3D MAXX INJECTION tehnologija koja je razvijena i patentirana od strane CADIVEU Professional tima isključivo za Hair Remedy, oporavlja oštećenja u jonskim vezama strukture dlake i jača njenu elastičnost od korena pa do samih krajeva. Tretmani kose preparatima s ovakvom tehnologijom vraćaju kosi sjaj, fleksibilnost, zdravu strukturu i čine je ponovo živom i glatkom.


Ovaj regenerator sadrži Pataua ulje koje je originalnog porekla iz amazonskih palmi, i superiornog je kvaliteta u odnosu na mnoge druge biljne izvore. Obiluje esencijalnim masnoćama i snažno deluje na obnavljanje elastičnosti kose, a uz to eliminiše poroznost kutikule i zatvara dlaku, stvarajući sofisticiranu zaštitnu barijeru. Pataua ulje je kombinovano sa biopolimerima koji omogućuju intenzivan oporavak korteksa i regeneraciju keratinskih vlakana, obezbeđujući fantastičan sjaj zdrave i negovane kose.

Upotreba:


1. Oprati kosu šamponom

2. Nežno umasirati balzam na mokru kosu i raščešljati

3. Ostaviti da deluje 2-3 minuta

4. Isprati kosu mlakom vodom

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top