Fen za kosu GammaPiu XCELL

Trenutno nedostupan proizvod

Prosečna ocena: 5

Nema na stanju

Šifra: 37192


GammaPiu XCELL je fen za kosu sa dugotrajnim digitalnim motorom. Baziran je na jonskoj tehnologiji koja hidrira kosu, daje joj glatkoću i znatno veći sjaj.


Brend: GammaPiu


Detaljni opis proizvoda:


GammaPiu XCELL s razlogom ima nadimak fen budućnosti!
Ovaj ekstremno lagani fen sa dugotrajnim digitalnim motorom i jonskom tehnologijom dolazi u pakovanju sa difuzorom i četiri različita usmerivača - Extreme, Elegant, Delicate i Classic, i može se koristiti za različite tipove kose. Jonska tehnologija na kojoj je baziran eliminiše naelektrisanje i omogućava da kosa bude sjajnija, više hidrirana i glađa, dok digitalni motor vrši 110000 rotacija u minuti stvarajući veliki potisak vazduha.
Zahvaljujući savršenoj zvučnoj optimizaciji, buka fena je drastično smanjena, a uz 360° 3D sukciju GammaPiu XCELL omogućava veći protok vazduha i poboljšanu filtraciju. Sa svega 290 grama težine, produženim uvodnikom za kabl, kao i ergonomskim i futurističkim dizajnom, ovaj fen pruža savršen balans i maksimalni komfor i za frizera i za klijenta.
XCELL fen ima mogućnost podešavanja 12 različitih kombinacija toplote i brzne izduvavanja vazduha koje se uvek mogu pratiti na LED indikatoru. Uz pomoć dugmeta za zaključavanje, fen zaključava bilo koju od ovih 12 kombinacija.


Nastavci:


1. Classic usmerivač - Usmerivač koji omogućava jak protok vazduha na veće površine, te je idealan za korišćenje na dugoj kosi.

2. Delicate usmerivač - Ovaj usmerivač se koristi prilikom početnog sušenja kose. Predstavlja savršeno rešenje u slučaju tanke i/ili oštećene kose, kao i kratke kose.

3. Elegant usmerivač - Usmerivač koji je nešto veći i najbolje ga je koristiti prilikom rada sa većim četkama za feniranje.

4. Extreme usmerivač - Najuži od svih usmerivača u setu. Ovaj nastavak usmerava najjači protok vazduha na kompaktne površine čime garantuje postizanje maksimalne temperature prilikom sušenja kose. Idealan je za feniranje deblje, kovrdžave i otporne dlake.

5. XCELL difuzor - Savršen za feniranje kovrdžave kose i postizanje volumena.

Upotreba:


Upotreba:


1. Automatska regulacija temperature

Kako bi se sprečilo pregrevanje, GammaPiu XCELL ima ugrađen sistem automatske regulacije temperature. Nakon dužeg korišćenja fena na visokoj temperaturi ili jačini duvanja autoregulacija se može aktivirati kako bi se sprečilo pregrevanje aparata. Grejni element će prestati sa radom i fen će početi sa izduvavanjem hladnog vazduha. Nakon nekoliko sekundi fen će se vratiti na normalna podešavanja.

2. Automatsko čišćenje fena

S vremena na vreme (jednom na svakih 100 korišćenja) aktivirajte automatsko čišćenje (Autonomus Cleaning System) kako biste vaš fen očistili od unutra ka spolja. Uključite fen da radi 60 sekundi na maksimalnoj snazi i toploti, pa potom isključite fen. Pritisnite dugme za hladan vazduh i držite ga 5 sekundi kako bi se aktiviralo automatsko čišćenje (Autonomus Cleaning System). Ono će raditi nekoliko sekundi i automatski se isključiti. Kako biste izbegli oštećenje unutrašnjih komponenti, pre uključivanja automatskog čišćenja obavezno obrišite prednju rešetku fena. Prilikom aktiviranja automatskog čišćenja fen držite podalje od kose, prljavštine ili prašine.

3. Regularno čišćenje fena

Uklonite prašinu i nečistoće sa 360o "Mikro filtera" (ne pokušavajte da skinete metalni filter) koji se nalazi na zadnjem delu fena. Za uklanjanje prašine koristite četkicu koja dolazi u pakovanju sa fenom.

Specifikacija:


Snaga: 1400-1600 W

Režim rada: 220-240 V

Izduvna moć: 25 lit/sec

Pritisak: 60 mbar

Nivo buke: 63.8 dB

Težina: 290 g

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top