Sweet Professional


Dragi frizeri,

predstavljamo vam ekskluzivne salonske tretmane za ispravljanje i negu kose SWEET PROFESSIONAL koji nam stizu iz BRAZILA.

SWEET PROFESSIONAL u svojoj ponudi ima dve vrste proizvoda:

PRO LINIJU - Kupovina ovih proizvoda moguća je samo za frizerske salone i frizere koji su registrovani na našu b2b platformu.

RETAIL LINIJU – Kupovina ovih proizvoda je moguća i za frizerske salone i za fizička lica.


KAKO KUPITI SWEET PROFESSIONAL PRO PROIZVODE:ZA NEREGISTROVANE KORISNIKE:

Neregistrovani korisnici se najpre moraju registrovati na našem sajtu www.ultrasun.rs kao PRAVNO LICE (FRIZERSKI SALON) i popuniti tražene podatke.

Nakon registracije kontaktiraćemo vas i dati vam pristup na zasebnu platformu za salone (b2b platformu).

Na našoj platformi za salone (b2b platformi) moći ćete da pogledate celokupan asortiman SWEET PROFESSIONAL pro i retail proizvoda.

Prilikom prve kupovine SWEET PROFESSIONAL na našoj platformi za salone (b2b platformi) automatski ostvarujete 10% popusta koji se obračunava prilikom obrade porudžbina (ne prikazuje se u korpi).


ZA REGISTROVANE KORISNIKE:

Ukoliko ste već registrovani na našoj platformi za salone (b2b platformi) prilikom logovanja moći ćete da pogledate celokupnu ponudu SWEET PROFESSIONAL pro i retail proizvoda.

Prilikom prve kupovine SWEET PROFESSIONAL , kolege će prilikom obrade porudžbine dodeliti 10% popusta prilikom obrade porudžbine (ne prikazuje se u korpi).


BENEFITI REGISTRACIJE NA B2B PORTAL

Nakon dodeljenog pristupa na naš b2b portal, frizerski saloni ostvaruju i posebne uslove na naredne kupovine SWEET PROFESSIONAL asortimana, koje će im u telefonskom pozivu predstaviti naš predstavnik prodaje.


Vaš UltraGroupvisa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top