Palete rumenila sadrže prelepe i pigmentisane boje upakovane u praktičnu paletu. Kombinacija boja u paletama omogućiće da vam svaki dan bude jedinstven.
Mineralno rumenilo City Color se lako stapa sa vašom kožom i daje gladak i ujednačen ten.
City Color mat rumenila vašim obrazima daju bogat, ali prirodan izgled. Ovaj favorit blogera, formulisan od ultra finog presovanog pudera, čini nanošenje i blendovanje lakim. Intenzivni pigmenti omogućiće vam da dozirate nanošenje od jedva primetne boje do intenzivnog rumenila.
City Color sjajna rumenila sa novom formulom daju prelepu, svetlucavu boju za sve tipove kože.
Bilo koja nijansa City Color kremastih rumenila daće vašem licu fenomenalan sjaj i baršunast izgled. Savršena su i za satensku završnicu i bogat sjaj.
City Color rumenila za lice i usne imaju savršene boje koja će obojiti vaše usne i dati vašim obrazima prirodno rumenilo. Ova lagana formula bez parabenasa dodatkom vitamina E, hidrira vašu kožu i stapa se sa vašim obrazima dajući im nežnu završnicu. Nalaze se u praktičnim pakovanjima koja možete uvek poneti sa sobom!
Zahvaljujući visoko pigmentovanoj mat završnici, City Color mat bronzeri, savršeni su za prirodno preplanuli ten ili konturisanje, dok ultra i fino presovana puderasta formula sjajnih bronzera kombinuje iluminator i bronzer, te tako čini nanošenje i blendovanje izuzetno lakim.