Sve nijanse u okviru City Color paleta možete da kombinujete i blendujete po želji.
Postignite ultra definisan i konturisan izgled sa Contour Effects paletom! Ove mat i bronzer nijanse slažu se sa svim tonovima kože i stapaju sa njom stvarajući skoro nevidljivu senku. Dodajte blistavost i naglasite svoje jagodice sjajnim iluminatorom. Ova baršunasto glatka formula, kompresovana u fini puder lagano se nanosi i ima odlične efekte. Omiljena među "beauty" blogerima, ova paleta je savršena kako za početnike tako i za profesionalce i idealna za sve tipove kože.
"All-in-one" Contour & Correct Cream paleta omogućiće vam da neprimetno oblikujete, konturišete i prikrijete sve nedostatke na svojoj koži. Raznovrsnost boja može se koristiti na svim tonovima kože kako bi poboljšali izgled i ujednačili ten redukujući crvenilo, fleke, tamne mrlje i podočnjake.
City Color Highlight Wand je savršen način da zablistate bez mnogo truda! Dostupan u dve nijanse - Champagne i Moscato - kako bi se uklopio u vaše raspoloženje, ova lagana kremasta formula ima aplikator za lagano nanošenje i savršeno nijansiranje.
isticanje jagodica i postizanje blistavog i sjajnog tena.