Acai ulje za negu kose - 60ml

1.490,00 RSD

Šifra: 39005


Maksimizirajte rezultat korišćenjem Cadiveu Acai ulja za negu kose. Ovo ulje je antioksidant 10 puta jače snage nego druga ulja. Bočica sadrži 60 ml tečnosti.


Brend: Cadiveu
Linija brenda: Acai
Pakovanje: 60 ml


Detaljni opis proizvoda:


Tretman Cadiveu Acai uljem sprečava "bežanje" kose, pospešuje njen sjaj i ishranu i pruža joj dubinsko održavanje, čineći je mekom i svilenkastom. Ovo ulje je jedino ulje za kosu koje nudi prirodnu zaštitu od sunca, a uz to je štiti od UV zračenja i uticaja okoline. Bazirano isključivo na sastojcima organskog porekla, sa aktivnim sastojcima akaija i agvaje, ovaj preparat je antioksidant 10 puta jači od drugih ulja za kosu. Dostupno je i u bočicama od 10 i 110 mililitara.

Upotreba:


Ovo ulje se može koristiti pre pranja i pre feniranja kose, zajedno sa maskom za kosu, a uz to se može mešati sa bilo kojom farbom za kosu pre početka procesa farbanja.

Sastav:


Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisoheyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isopropyl Myristate, Limonene, Linalool, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Parfum (Fragrance)

Nedavno pregledani proizvodi

Back To Top