Ulje za zanoktice BO Nails "Nourish" - 15 ml

390,00 RSD

Prosečna ocena: 5

Na stanju

Šifra: 33578


BO Nails "Nourish" sadrži vitamin B5 i zlatne čestice koje se brzo apsorbuju u kožu. Idealan je za suve nokte i zanoktice.


Brend: BO Nails
Pakovanje: 15 ml


Detaljni opis proizvoda:


BO Nails "Nourish" sadrži vitamin B5 i zlatne čestice koje se brzo apsorbuju u kožu. Idealan je za suve nokte i zanoktice. Ovaj serum podmlađue, vlaži i revitalizuje nokte i kožu. Idealan je za suve nokte i zanoktice.


Karakteristike:

  • Bogat prirodnim proteinima
  • Bogat vitaminima E i B5
  • Ima hranljivi i hidratantni efekat na nokte i kožu
  • Obnavlja i jača prirodni nokat, iznutra i spolja
  • Omekšava zanoktice
  • Pogodan za svakodnevnu upotrebu
  • Rezultati u roku od 8 dana

Upotreba:


1. BO Nails "Scrub" - Nanesite preparat na nokatnu ploču i zanokticu, utrljajte ga i nežno je gurnite guračem. Nastavite sa trljanjem dok se čestice ruže potpuno ne rastvore u koži.

2. BO Nails "Sanitizer" - Dehidrirajte nokat aplikacijom na nokatnu ploču. Ovo omogućava da naredni korak bude još efikasniji.

3. BO Nails "Toughen" - Aplicirajte dva sloja ovog preparata na nokatnu ploču. Ponovite ovaj korak svaki dan u naredna 4 dana za optimalne rezultate. Nakon 4 dana korišćenja, uklonite ovaj preparat korišćenjem BO Nails "Removera" i ponovite prvi i drugi korak ponovo. Osušite nokte u potpunosti pre četvrtog koraka. Ovaj preparat se, takođe, može koristiti i kao baza za bilo koji lak za nokte.

4. BO Nails "Nourish" - Četkicom nanesite ovaj preparat na nokatnu ploču i kožu oko nokta i umasirajte ga. Ponavljajte ovaj korak na dnevnom nivou.

5. BO Nails "Repair" - Pipetom nanesite jednu kapljicu ovog preparata i umasirajte ga. Ovaj korak radite ujutru i uveče.


Rezultat: Nakon 8 dana ovog tretmana, videćete značajnu razliku.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top