Film vosak za depilaciju - Nirvana Sandalovina (100g)

441,00 RSD

  • Novo Film vosak za depilaciju - Nirvana Sandalovina (100g) Film vosak za depilaciju - Nirvana Sandalovina (100g)

Prosečna ocena: 5

Na stanju

Šifra: 34117


Italwax film vosak za depilaciju Nirvana Sandalovina idealan je za rad na velikim površinama (ruke, noge, leđa) kao i depilaciju osetljivih regija (pazuh, prepone).


Brend: ItalWax
Pakovanje: 100 g


Detaljni opis proizvoda:


Linija proizvoda: Nirvana

Tip voska: Film vosak za depilaciju u granulama

Miris: Sandalovina


Jedinstvena SPA linija za depilaciju, Italwax Nirvana, podići će iskustvo depilacije na viši nivo. Divni miris sandalovine opušta klijenta, dok efekat saune koji film vosak stvara na površini, otvara dodatno pore i process depilacije čini još bezbolnijim.

Ovaj vosak pogodan je za veće površine na telu kao i osetljive regije.

Upotreba:


Umasirajte ulje pre depilacije Nirvana Sandalovina u kožu. Zahvaljujući svojim sastojcima ovo ulje pruža dodatnu negu, smanjuje isušivanje i perutanje kože, i stvara dodatni zaštitni sloj na koži. Esencijalna ulja koja su jedan od glavnih sastojaka ulja pre depilacije utiču pozitivno na organizam: smanjuju napetost i relaksiraju klijenta.


Prethodno zagrejani film vosak nanesite na površinu kože koju ste pripremili sa uljem pre depilacije. Špatula lakše klizi po koži, a vosak se sa lakoćim vezuje i za najkraće dlake i najotpornije dlake. Elastičnost voska će sprečiti da se traka voska kida prilikom uklanjanja.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top