Directions polutrajna farba za kosu - Narandžasta "Fluorescent orange"

1.193,00 RSD

  • Novo Directions polutrajna farba za kosu - Narandžasta "Fluorescent orange" Directions polutrajna farba za kosu - Narandžasta "Fluorescent orange"
  • Novo Directions polutrajna farba za kosu - Narandžasta "Fluorescent orange" Directions polutrajna farba za kosu - Narandžasta "Fluorescent orange"

Prosečna ocena: 5

Na stanju

Šifra: 80352


Directions polutrajna farba za kosu "Fluorescent orange" se koristi za stvaranje intenzivne, jarke i ekscentrične narandžaste boje, koja se ne može postići običnim farbama.


Brend: Directions
Boja: Naradžasta
Osnovna boja: Posebna boja
Nijansa: Posebna nijansa
Tip farbe: Polutrajna boja
Procenat amonijaka: Bez amonijaka
Pakovanje: 89 ml


Detaljni opis proizvoda:


Polutrajna farba za kosu Directions "Fluorescent orange" je idealna za sve koje vole da se njihova boja kose ističe. Ova bogata boja stvara najbolje i najživahnije rezultate na izbeljenoj kosi, a kada se primeni na neizbeljene ili tamnije nijanse, rezultati će izgledati nešto suptilnije.

Upotreba:


1. Oprati kosu šamponom i prosušiti je peškirom

2. Ravnomerno naneti polutrajnu zelenu boju za kosu i ostaviti da deluje 10-15 minuta

3. Isprati kosu mlakom vodom


S obzirom na to da Directions farbe ne sadrže amonijak, peroksid i PPD, pogodne su za mešanje sa svim drugim polutrajnim bojama iz našeg asortimana. U slučaju korišćenja jakih boja, neophodno je ponovo oprati kosu blagim šamponom, nakon ispiranja.

Nedavno pregledani proizvodi


visa master bancaintesa visa master maestro dina amex
Back To Top