O nama


Želimo vam dobrodošlicu na našu internet prezentaciju.


Mi smo UltraSun d.o.o. firma sa središtem u Beogradu koja se bavi uvozom i distribucijom solarijuma, proizvoda i opreme za frizerske, kozmetičke salone. Primarna delatnost kojom smo se predstavili domaćem tržištu i po kojoj smo godinama prepoznatljivi jeste uvoz i distribucija kozmetike i aparata za sunčanje vodećih svetskih firmi poput Body Cosmetics, MegaSun, Ergoline, Technosole...

Vremenom smo širili naš asortiman inspirisani novim trendovima i potrebama naših kupaca. Shodno tome broj renomiranih svetskih kompanija čiji smo zvanični distributeri se uvećavao iz godine u godinu.

Danas zastupamo preko 20 brendova među kojima su MegaSun, Ergoline, Technosole, Tanny Maxx, Hawaiiana, Zoya, Nail Perfect, Acca Kappa, Farmavita, Gamma Piu, Italwax, BCL Spa, City Color...


Tokom 16 godina svog postojanja suočavali smo se sa velikim brojem izazova uz kontinuirani razvoj poslovanja. Ovakvi izazovi doprineli su stalnom razvoju koji nam omogućava da držimo korak sa konkurencijom i da se aktivno prilagođavamo promenama u poslovnom okruženju.

Znanje i iskustvo sakupljeno tokom proteklih godina koristimo kako bi pobedili izazove danjašnjice i ostvarili buduće ciljeve.


U 2014. godini firma Ultra-Sun d.o.o. je uspešno prošla procenu kreditne kuće “Coface”, na osnovnu rezultata procene celokupnog poslovanja. Od strane Privredne komore Srbije izdat je sertifikat “Excellent SME” koji predstavlja potvrdu o bonitetu, odgovornosti i kredibilitetu. On osigurava bezbednost poslovanja kao i zaštitu potrošača.
Sertifikat izdat 19/04/2013.

xsme logo serbia

Naš osnovni moto su kvalitet proizvoda, usluga i briga o potrebama kupaca.


Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.


Back To Top